Linda Lindorffs spännande nyhet om årets Bonde söker fru

Inspelningen av Bonde söker fru är i full gång och programledare Linda Lindorff är i eld och lågor. Första gången bönderna fick träffa sina brevskrivare uppstod det minst sagt starka känslor och mycket skratt.


Inspelningen av årets Bonde söker fru är i full gång och både bönder, tittare och brevskrivare är taggade till tänderna. Men den som är mest taggad – det är nästan programledare Linda Lindorff, 47.

I en livevideo hon publicerade på sina sociala medier har hon nu berättat att bönderna och deras brevskrivare nu haft ett första möte – och tydligen så blev det väldigt mycket känslor. 

"Nu har bönderna precis mött sina brevskrivare, och vilket pirr vi fick se". Bildkälla: https://lindalindorff.blogg.tv4.se/

– Det blev ett väldigt känslosamt och pirrigt möte. Mycket glitter i ögonen och stora leende. Det här bådar verkligen gott, berättar hon. 

– Det är verkligen så himla spännande. 

Inspelningen kommer att äga rum i sommaren då bönderna kommer att välja ut ett mindre gäng brevskrivare att ta med sig till sin gård för att lära känna lite bättre. 

I år är det även en av bönderna som misstänks ha slagit brevrekord. Det är ingen mindre än lammbonden och brandmannen Mattias Karlsson som fick kliva in som ersättare, efter att det framkommit att en av bönderna som var tänkt redan var i ett förhållande. 

Mattias söker kärleken i årets Bonde söker fru. Bildkälla: tv4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Bonde söker fru?
Tack för din röst!