Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip visar nya drömvåningen i New York

- 10/06/2019, 17:01 -

Isabella Löwengrip ska skaffa en lägenhet i New York. Eller lägenhet är kanske fel ord – vi snackar en riktigt maffig våning i området Upper East Side. Och billigt är det inte...

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, har siktet inställt på New York. Den senaste tiden har hon flugit till New York en hel del i jobb, och kanske har hon tröttnat på att bo på dyra hotell. 

För nu är Isabella på jakt efter en egen lägenhet i "äpplet". 

På sin Instagram har hon visat bilder från drömboendet, och även tackat stjärnmäklaren Fredrik Eklund för en rundtur på visningar i staden.

"Håller tummarna för att jag ska signa", skriver hon på Instagram. 

Isabella Löwengrip New York
Från sovrummet har Isabella en magisk utsikt över New York. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Den enorma våningen på Upper East Side utgörs av 7 rum, totalt rör det sig om 185 kvadratmeter. Isabella kommer ha 3 sovrum, 3 badrum, vinkällare och en magisk utsikt över staden. I huset finns även ett gym, spa och inomhuspool. 

Pool
Isabella älskar att det finns pool i huset. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Jag älskar möjligheten med pool! Perfekt när mina barn kommer över", skriver hon lyriskt på Instagram.

Men billigt är det inte direkt – cirka 145 000 kronor i månaden kostar Isabellas lägenhet. Får Isabella lägenheten kan hon flytta in redan 1 augusti – härligt! 

Isabella Löwengrip
I det generösa köket kan Isabella ha det gött. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Isabella Löwengrips ekonomi. – Det går inte ihop, berättade en källa för Expressen då. Mer om det kan du läsa här.

Se mer bilder på våningen i klippet ovan!