Polarpriset
Loreen på röda mattan inför Polarpriset: "Nästan naken där bak" - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Christine Olsson/TT

Loreen på röda mattan inför Polarpriset: "Nästan naken där bak"

Årets Polarpris delades ut under tisdagskvällen och listan med närvarande heta kändisar var riktigt lång. Varje år är det ju oftast en eller två som sticker ut lite på ett eller annat sätt. Denna kväll får man nog säga att Loreen stack ut lite extra.


Ja, det var under tisdagskvällen som årets Polarpris skulle delas ut. De ärade pristagarna var Grandmaster Flash och Ann-Sophie Mutter som är två riktiga legendarer inom sina musikgenrer, rapporterar Nöjesbladet. 

Rosa mattan

Prisutdelningen ägde rum på Grand Hôtel i Stockholm och det var minst sagt en hel del heta kändisar på plats. Uppklädda som få dök de upp på röda mattan, som denna kväll var rosa.

Påväg in till Spegelsalen var det ingen mindre än Eurovisionvinnaren Loreen Talhaoui, 35, som blev kvällens utstickare. Orsaken? Hon valde helt enkelt att dra en liten nakenchock.

Bildkälla: Christine Olsson/TT

Transparent och nätliknande material

Hon drog av sig kavajen som innan var lite löst värmande över axlarna. Och ja, det var inte så mycket kläder kvar efter det. Klänningen var en minimal transparent dress i ett nätliknande material.

Nej, det var inte mycket som Loreen lämnade till fantasin denna Polarpris-kväll.

– Jag är nästan naken där bak. Klänningen är gjord av Fadi el Khoury, sade Loreen till Nöjesbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Loreen försökte visa brösten i Melodifestivalen. Det kan du läsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Loreens outfit?
Tack för din röst!