Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paul Hutchinson var Isabella Löwengrips mystiska dejt Polarpriset

- 12/06/2019, 13:44 -

Under tisdagskvällen intog Isabella Löwengrip den rosa mattan på Polarpriset. Vid sin sida hade hon amerikanen Paul Hutchinson. Nu berättar hon om deras relation.

Under gårdagen ägde den årliga galan Polarpriset rum på Grand Hotel i Stockholm. På plats fanns artister som Danny Saucedo, Janice och Loreen. Den sistnämnda skapade stor uppståndelse med sin snygga "nakenklänning". Mer om det kan du läsa här.

Andra bekanta ansikten som intog den ljusrosa mattan var kronprinsessan Victoria, kungen och drottning Silvia. 

En annan glad tjomme som letat sig till festligheterna var dessutom entreprenören och bloggdrottningen Isabella Löwengrip, 28.

Hon gjorde entré med den mystiska amerikanen Paul Hutchinson. Men det var ingen romantisk dejt som stod på schemat för kvällen. Nej, Isabella och Paul har nämligen affärer på gång.

Paul Hutchinson och Isabella Löwengrip
Paul Hutchinson och Isabella Löwengrip på Polarpriset. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

– Jag lanserar min egen stiftelse och det är därför jag tog med mig Paul, för han arbetar med en fantastisk stiftelse, Child Liberation Foundation. Han räddar barn hela tiden från människohandel, säger Isabella Löwengrip till Expressen. 

Paul och Isabella träffades i Monaco, och de klickade direkt. 

– Isabella har ett så fantastisk hjärta och vill använda sin stiftelse och följare för att göra förändring i världen. Hon sa till mig att 'om jag ska göra en skillnad, så är det i de här barnens liv. Barn som är i en position där dom inte har någon som helst kontroll över sina liv', berättar Paul för Expressen.