Torsdag 26 Maj
Stockholm

Khloé Kardashians desperata ord efter lögnen: "Förlåt mig"'

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian ger nu sin version. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian började dejta Tristan Thompson samtidigt som hans flickvän Jordan Craig var gravid. Nu svarar Khloé Kardashian på kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Khloé Kardashian, 34, och Tristan Thompson, 28, började dejta varandra i september 2016. Vid samma tidpunkt så var Tristans dåvarande flickvän Jordan Craig, 27, gravid. I dokument som People har tagit del av så berättar Jordan om hur Tristan bedrog henne.

I april 2016 fick Jordan veta att hon var gravid, och Tristan var riktigt sugen på att bilda en familj. Men bara en månad senare fick Jordan veta att Tristan hade varit otrogen mot henne. När han sedan blev ihop med Khloé så tog Jordan det givetvis hårt.

"Varje dag skrevs det massor av artiklar världen över som hånade min fruktansvärda verklighet och min graviditet blev rubriker på grund av kvinnan som Tristan dejtade öppet under min graviditet", står det att läsa i dokumentet, skriver People.

Jordans förlossningsläkare såg hur stressad hon var på grund av alla skriverier, och hon fick rådet att vila. Detta då hon annars hade kunnat drabbas av allvarliga komplikationer under graviditeten.

Khloe Kardashian och Tristan Thompson gjorde slut i mars 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vet inte vad jag ska tro"

Få kan ha missat att Khloé och Tristans förhållande tog slut efter att han hade kysst Jordyn Woods. Jordyn var tidigare Khloés lillasyster Kylie Jenners bästa kompis. Men redan innan dess hade Tristan varit notoriskt otrogen mot Khloé, men hon valde att förlåta honom för hans "snedsteg".

På Instagram gav Khloé sedan sin version av vad som hade hänt i det infekterade dramat.

"Min sanning är: Jag träffade Tristan för att HAN VALDE att gå på en blind date med mig. En gemensam vän fixade ihop oss. Efter att vi varit på några dejter så berättade Tristan att hans ex-flickvän var gravid. Givetvis var jag då motvillig att fortsätta dejta honom eller bli ihop", skriver hon.

Khloé Kardashian och Tristan har dottern True tillsammans. Hon föddes den 12 april 2018, bara några dagar efter att det avslöjats att Tristan varit otrogen även mot Khloé. Bildkälla: Stella Pictures

Hon berättar vidare att Tristan överöste henne med "bevis" och lät hans kompisar prata med henne. Hon pratade även med Tristans advokater och affärspartners. Khloé pratade även med Tristans mamma. Alla ska ha bedyrat samma sak: att han var singel.

"Det är den sanningen jag trodde på och litade på. Om det INTE är fakta eller sant, så är jag så fruktansvärt ledsen att Tristan och hans innersta krets ljög om något sådant här! Herren ska veta att jag ber att det var sant, men just nu vet jag inte vad jag ska tro", skriver hon och avslutar: 

"Helt ärligt, från djupet av min själ, förlåt mig. Jag är ledsen för den smärta som har uppstått. Ingen kvinna förtjänar att gå igenom något sånt här!".

Kommentera
Kopiera länk
Dela