Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elin Nordegren är gravid – väntar sitt tredje barn

- 14/06/2019, 10:24 -

Tiger Woods tidigare hustru, den svenska ex-modellen Elin Nordegren är gravid med sitt tredje barn. Tidigare i juni visade hon upp bebisbulan på sonens fotbollsmatch i Florida.

Tiger Woods ex-hustru Elin Nordegren, 39, är gravid! Det var i början av juni som Elin visade upp bebisbulan för första gången. Enligt Page Six så har Elin varit tillsammans med den tidigare NFL-spelaren Jordan Cameron, 30, i ett par år, och de ser fram emot att bli föräldrar till hösten. 

– De har hållit sin relation hemlig. Hennes vänner är så glada för hennes skull för hon är fantastisk. Elin och Jordan träffades i Miami för ett par år sedan och de är så lyckliga och förväntansfulla på den lilla bebisen, säger en källa till Page Six.

Elin visade upp magen när hon tittade på sin son Charlie, 10, som spelade fotboll. Tillsammans med golfstjärnan Tiger har Elin även dottern Sam, 10.

Elin Nordegren
Elin Nordegren är gravid! Bildkälla: AP Photo/Adam Butler/TT Bild

Få kan ha missat hur Tiger och Elins dramatiska separation gick till – efter att Elin år 2009 upptäckt att Tiger varit otrogen mot henne så löpte hon amok med en golfklubba. Hon jagade Tiger, som försökte fly i en bil, med klubban i högsta hugg. 

Hon svingade flera gånger mot bilen, och till slut kraschade Tiger in i ett träd med bilen. Det turbulenta bråket blev en världsnyhet, och därefter avslöjades det hur Tiger hade varit notoriskt otrogen mot Elin med hundratals kvinnor.

Tiger Woods och Elin Nordegren
Tiger Woods och Elin Nordegren skilde sig efter att det framkommit att han hade varit notoriskt otrogen mot Elin med ett hundratal olika kvinnor. Bildkälla: Stella Pictures

Efter skilsmässan så fick Elin nästan en miljard kronor, och sedan dess har hon hållit låg profil. År 2014 tog hon en examen i psykologi från Rollins College i Winter Park i Florida.

Vad det gäller Elins kärleksliv efter Tiger så har hon dejtat kolmiljardären Chris Cline som hon träffade år 2011. Det rapporterades år 2014 att Elin och Chris gick skilda vägar, men de sågs kyssa varandra under en skidsemester i St Moritz år 2016. 

Men nu är det alltså Jordan som gäller för hela slanten – härligt!