Peg Parnevik om den dåliga stämningen i kändis-Sverige: "Inte kul"

- 14/06/2019, 15:35 -

Artisten Peg Parnevik är en av artisterna som vi ser i Allsång på Skansen i sommar. Men presskonferensen var inte så rolig för Peg, som nu berättar om den dåliga stämningen i kändis-Sverige.

Det var i tisdags som artisterna presenterades för årets Allsång på Skansen. Bland stjärnorna som ska inta scenen i sommar hittar vi bland annat Molly Sandén, Laleh, Benjamin Ingrosso, Timbuktu och Carola. 

Även tv-profilen och sångerskan Peg Parnevik, 23, ska vara med i årets Allsång – men presskonferensen blev en utmaning för Peg.

Peg och Penny driver podcasten "Pillowtalk" tillsammans, och i det senaste avsnittet lättar Peg sitt hjärta.

Peg Parnevik
Peg Parnevik är en av artisterna i årets Allsång på Skansen. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag fick träffa massa härliga människor på Allsångens presskonferens. Men jag kände mig också en tonåring i skolan igen, det var inte kul. Jag tänkte att jag klarar detta, jag är stark, jag är social, berättar Peg i podden. 

Men samtidigt spökar Pegs sociala fobi och ångest.

– Jag inbillar mig att alla hatar mig och tycker att jag är sämst. Jag tror att alla tror att jag är dryg för att jag kommer med solglasögon och inte pratar med någon, säger Peg.

Peg Parnevik och Penny Parnevik
Peg och Penny Parnevik driver podcasten "Pillowtalk" tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures. 

Penny berättar att Peg kan skicka sms efter att hon har varit på event och att Peg då beskriver det som att det känns som att hon går i highschool. Penny håller med om att det kan vara stel och konstig stämning på event "kändisar emellan".

– Jag har märkt att nu går på event, ska vi kalla det för eliten, typ dom kändaste i Sverige, den populära gruppen. Om du är på event då känner du dig jävligt utanför, och du försöker vara trevlig men folk nappar inte, säger Penny.