Peg Parnevik
Peg Parnevik berättar om den dåliga stämningen i kändis-Sverige. - Foto: Stella Pictures, Fredrik Sandberg/TT Bild

Peg Parnevik om den dåliga stämningen i kändis-Sverige: "Inte kul"

Artisten Peg Parnevik är en av artisterna som vi ser i Allsång på Skansen i sommar. Men presskonferensen var inte så rolig för Peg, som nu berättar om den dåliga stämningen i kändis-Sverige.


Det var i tisdags som artisterna presenterades för årets Allsång på Skansen. Bland stjärnorna som ska inta scenen i sommar hittar vi bland annat Molly Sandén, Laleh, Benjamin Ingrosso, Timbuktu och Carola. 

Även tv-profilen och sångerskan Peg Parnevik, 23, ska vara med i årets Allsång – men presskonferensen blev en utmaning för Peg.

Peg och Penny driver podcasten "Pillowtalk" tillsammans, och i det senaste avsnittet lättar Peg sitt hjärta.

Peg Parnevik är en av artisterna i årets Allsång på Skansen. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag fick träffa massa härliga människor på Allsångens presskonferens. Men jag kände mig också en tonåring i skolan igen, det var inte kul. Jag tänkte att jag klarar detta, jag är stark, jag är social, berättar Peg i podden. 

Men samtidigt spökar Pegs sociala fobi och ångest.

– Jag inbillar mig att alla hatar mig och tycker att jag är sämst. Jag tror att alla tror att jag är dryg för att jag kommer med solglasögon och inte pratar med någon, säger Peg.

Peg och Penny Parnevik driver podcasten "Pillowtalk" tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures. 

Penny berättar att Peg kan skicka sms efter att hon har varit på event och att Peg då beskriver det som att det känns som att hon går i highschool. Penny håller med om att det kan vara stel och konstig stämning på event "kändisar emellan".

– Jag har märkt att nu går på event, ska vi kalla det för eliten, typ dom kändaste i Sverige, den populära gruppen. Om du är på event då känner du dig jävligt utanför, och du försöker vara trevlig men folk nappar inte, säger Penny.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.