SAGA SCOTT
Saga Scott har hamnat på sjukhus i Kroatien. - Foto: Instagram/sagascott

Saga Scott till sjukhus i Kroatien: "Har fått hjärnhinneinflammation"

Saga Scott, känd från både Paradise Hotel och Farmen VIP, har uppsökt akut vård efter en intensiv huvudvärk. Det visade sig sedan vara mycket allvarligare än en vanlig huvudvärk - hon har nämligen fått hjärnhinneinflammation.


Paradise Hotel-deltagaren och Farmen VIP-deltagaren Saga Scott befann sig på en avkopplande semester i Split, Kroatien med sin pojkvän Adrian när hon började känna av en svår huvudvärk.

Saga med sin pojkvän Adrian. Bildkälla: Instagram/sagascott

Hon uppdaterade sina följare frekvent och i en Instagram-story skrev hon: "Hela min semester är förstörd. Min huvudvärk som jag har haft i tre dagar har nu blivit värre och satt sig i ryggen. Jag har hög feber och mår skit". 

Reality-stjärnan befinner sig på sjukhus i Kroatien. Bildkälla: Instagram/sagascott

Fick uppsöka akut vård

Till slut blev det så illa att hon var tvungen att uppsöka akut vård. Efter att läkarna hade tagit ett ryggmärgsprov visade det sig att Saga råkat ut för hjärnhinneinflammation.

"Jag har fått den "bättre" versionen av hjärnhinneinflammation... dvs det finns en som är värre (tackar gud för att det inte är den jag har) men detta är tillräckligt med PISS" skriver hon bland annat i ett långt inlägg på sin Instagram.

Fått flygförbud

Med läkarnas besked kom även informationen om att hon inte får flyga, men Saga förklarar att allt hon vill är att komma hem. Inte nog med att hon befinner sig på ett sjukhus i Kroatien där hon inte förstår språket, hon har även fått möta runt 20 olika läkare som alla var inblandade på något sätt.

Så småningom ska hon få träffa en svensk läkare, som Saga hoppas förstår språket och kan översätta ett papper med information som hon fått av de kroatiska läkarna.

Saga är även känd från "Farmen VIP" Bildkälla: Instagram/sagascott

Ilskan mot journalister

Men inte nog med det, i det långa Instagram-inlägget så kastar även Saga en känga mot journalister som försökt nå henne under läkarbesöket.

Saga scotts ilska mot okänsliga journalister. Bildkälla: Instagram/sagascott

Nu hoppas vi att Saga kryar på sig och får komma hem inom kort tid!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.