Saga Scott till sjukhus i Kroatien: "Har fått hjärnhinneinflammation "

- 20/06/2019, 15:51 -

Saga Scott, känd från både Paradise Hotel och Farmen VIP, har uppsökt akut vård efter en intensiv huvudvärk. Det visade sig sedan vara mycket allvarligare än en vanlig huvudvärk - hon har nämligen fått hjärnhinneinflammation.

Paradise Hotel-deltagaren och Farmen VIP-deltagaren Saga Scott befann sig på en avkopplande semester i Split, Kroatien med sin pojkvän Adrian när hon började känna av en svår huvudvärk.

Saga med sin pojkvän Adrian
Saga med sin pojkvän Adrian. Bildkälla: Instagram/sagascott

Hon uppdaterade sina följare frekvent och i en Instagram-story skrev hon: "Hela min semester är förstörd. Min huvudvärk som jag har haft i tre dagar har nu blivit värre och satt sig i ryggen. Jag har hög feber och mår skit". 

Reality-stjärnan befinner sig på sjukhus i Kroatien.
Reality-stjärnan befinner sig på sjukhus i Kroatien. Bildkälla: Instagram/sagascott

Fick uppsöka akut vård

Till slut blev det så illa att hon var tvungen att uppsöka akut vård. Efter att läkarna hade tagit ett ryggmärgsprov visade det sig att Saga råkat ut för hjärnhinneinflammation.

"Jag har fått den "bättre" versionen av hjärnhinneinflammation... dvs det finns en som är värre (tackar gud för att det inte är den jag har) men detta är tillräckligt med PISS" skriver hon bland annat i ett långt inlägg på sin Instagram.

Fått flygförbud

Med läkarnas besked kom även informationen om att hon inte får flyga, men Saga förklarar att allt hon vill är att komma hem. Inte nog med att hon befinner sig på ett sjukhus i Kroatien där hon inte förstår språket, hon har även fått möta runt 20 olika läkare som alla var inblandade på något sätt.

Så småningom ska hon få träffa en svensk läkare, som Saga hoppas förstår språket och kan översätta ett papper med information som hon fått av de kroatiska läkarna.

Saga är även känd från
Saga är även känd från "Farmen VIP" Bildkälla: Instagram/sagascott

Ilskan mot journalister

Men inte nog med det, i det långa Instagram-inlägget så kastar även Saga en känga mot journalister som försökt nå henne under läkarbesöket.

Saga Scotts ilska mot okänsliga journalister.
Saga scotts ilska mot okänsliga journalister. Bildkälla: Instagram/sagascott

Nu hoppas vi att Saga kryar på sig och får komma hem inom kort tid!