Det här gjorde kändisarna midsommar

- 24/06/2019, 15:06

Flera av våra svenska kändisar har firat midsommarafton runt om i världen. Här är bilderna!

Vi har precis firat av en av våra största högtider, nämligen midsommarafton. Allt från sill, västebottenpaj till snaps har slunkit ner i våra magar och kanske har en och en annan femkamp anordnats runt om i landet.

Men vad har våra kära kändisar sysslat med tänker du? Nyheter24 har tagit fram spaden för att ta reda på svaret.

Laila Bagge

Realityprofilen och låtskrivaren Laila Bagge, 46, har hängt i Småland under midsommar. Och har man hängt med på hennes Instagram så har man sett att Laila har firat ute på en idyllisk bondgård tillsammans med släkt och vänner.

Bianca Ingrosso

Instagram-drottningen Bianca Ingrosso, 24, firade med släkten och pojkvännen Philippe Cohen, 24, på Norra Lagnö i Stockholms skärgård. På mamma Pernilla Wahlgrens Instagram kunde man se paret dansa tillsammans och såg ut att trivas väldigt bra ihop. 

Även kändisarna Nause och Molly Hammar deltog på midsommarfirandet.

Tilde de Paula Eby

Programledaren Tilde de Paula Eby, 46, tog faktiskt firandet söderut och till Spanien. På Instagram kunde man nämligen se Tilde och familjen njuta tillsammans på Mallorca med sol och bad.

Anders Timell

Krögaren Anders Timell, 53, har kanske haft den lyxigaste midsommaren av alla svenska kändisar. Han har nämligen hängt i södra Frankrike i en riktig lyxvilla. Väl där har Anders varit och sett Formel 1 när superföraren Lewis Hamilton vann på Circuit Paul Ricard (och som han tog en selfie med efteråt). Men hur tog han sig till racingbanan undrar du? Jo, via en helikopter såklart. 

Hade du en bra midsommar?