Jake Paul och Tana Mongeau har förlovat sig
Jake Paul och Tana Mongeau har förlovat sig – nu visar hon upp ringen! - Foto: https://www.instagram.com/tanamongeau/

Jake Paul och Tana Mongeau är förlovade – se galna ringen här

Youtubeparet Jake Paul och Tana Mongeau har förlovat sig – efter att bara ha varit ett par i två månader. Dessutom fick Tana en riktigt lyxig födelsedagspresent. Läs mer om kärlekslyckan här!


Youtubestjärnorna Jake Paul, 22, och Tana Mongeau, 21, har förlovat sig. Det var i söndags som Tana avslöjade nyheten på sin Twitter. Jake friade till Tana på hennes födelsedagsfest som ägde rum i Las Vegas.

"Jake friade nyss", skrev Tana och på Instagram har hon visat upp bilder och videos från festligheterna. Och givetvis har hon även förevigat den otroligt feta diamantringen som numera pryder hennes finger.

Tana Mongeau visade upp sin ring. Bildkälla: Instagram/tanamongeau

Förlovningen kommer något plötsligt – paret har bara dejtat i två månader. Tidigare var Tana tillsammans med skådespelerskan Bella Thorne, och innan det hade hon en fling med rapparen Mod Sun och youtubern Brad Sousa, skriver Page Six.

Förutom förlovningen så fick Tana en riktigt trevlig present – på Instagram visade hon upp en Mercedes-Benz G-Class som alltså var en 21-års present från Jake.

Tana Mongeau och Jake Paul är nyförlovade. Bildkälla: Instagram/tanamongeau

Enligt juveleraren Mace Blickman så är ringen en 4-5 karats diamant, och ringen tros ha ett värde på cirka en miljon kronor, skriver E! Online.

Flera fans tror att förlovningen är ett prank, men under måndagen så lovade Tana dyrt och heligt att hon var förlovad. 

"Det är inget skämt. Jag är förlovad. Herregud", skrev hon på Twitter. 

På Instagram har Tana Mongeau nästan 4 miljoner följare. Bildkälla: Instagram/tanamongeau
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!