Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenska kändisarna avslöjar sina semesterplaner

- 27/06/2019, 10:52

Det vankas semester för de flesta av oss i Sverige. Men vad ska kändisarna syssla med undrar du? Nyheter24 har tagit reda på vart de kommer hålla hus i sommar.

Vi befinner oss i en tid av sol och värme, men också en tid där många av oss åker på en efterlängtad ledighet. Samma gäller för våra kära kändisar som också behöver vila upp sig efter många månaders slit. 

Men vart ska de semestra någonstans? Nyheter24 har tagit reda på svaret.

Laila Bagge, 46

Laila Bagge
Bildkälla: Stella pictures

Realityprofilen och låtskrivaren Laila Bagge har hållit igång hela våren med Lailaland tillsammans med sonen Liam Pitts, 16. Och nu under sommaren ska hon åka på en efterlängtad semester, som dock är en kombinerad jobbresa.

– Åker till Kreta (i en vecka) och sedan bilar från Miami till Nashville, Mississippi Memphis. Vi bilar genom södern och lyssnar på liveband då jag behöver inspiration för ett kommande projekt!", säger Bagge till Nyheter24.

Lancelot Hedman Graaf, 18

Lancelot Hedman Graaf
Bildkälla: TT

Let's Dance-profilen Lancelot Hedman Graaf har dansat sig in i hela svenska folkets hjärta under våren, vilket är något som har tagit på krafterna. Därför ska han nu åka på några efterlängtade utlandsresor.

– Jag ska åka till Kroatien och segla lite, sedan drar jag till Ibiza, sedan ska jag till Monaco, sedan ska jag till St. Tropez, sedan ska jag till Paris, Milano och kanske Amsterdam en sväng. Det blir ganska många resor i sommar, sa han i en tidigare intervju med Nyheter24.

Johanna Nordström, 23

Johanna Nordström
Bildkälla: Stella pictures

Komikern Johanna Nordström har gjort storsuccé under den senaste tiden och har bland annat fått över 150 000 följare på Instagram. Men någon semester verkar det inte bli för stjärnan denna sommar.

– Om turné landet runt med humorpatruller räknas så är det de som gäller!, säger hon till Nyheter24.

Alice Stenlöf, 23

Alice Stenlöf
Bildkälla: Stella pictures

Poddaren och influencern Alice Stenlöf har på några år gått från att vara relativt okänd till att bli en av de största snackisarna i nöjes-Sverige. Tillsammans med Bianca Ingrosso, fyllde hon nästan hela Globen med deras showcast. Nu ska även hon gå på en efterlängtad semester på hemmaplan.

– Håller mig på västkusten, säger hon till Nyheter24.

Paulina "Paow" Danielsson, 25

Paulina Danielsson
Bildkälla: TT

PH-profilen Paulina "Paow" Danielsson, är som alltid, på tapeten när det handlar om de senaste snackisarna i nöjesbranschen. Men nu när det är sommar så sänds det inga realityprogram, men det hindrar inte profilen från att jobba på ändå.

– Fortsätta göra content på sociala medier och resa, säger Paow till Nyheter24.

Hanna Friberg, 24

Hanna Friberg
Bildkälla: Stella pictures

Influencern Hanna Friberg, även kallad "Hannalicious", figurerar flitigt på sociala medier där hon gör samarbeten med diverse företag. Hon brukar även resa en hel del i sitt jobb, men nu verkar det som att profilen ska åka på en riktig semester.

– Mykonos och Ibiza! Älskar Ibiza, har varit där 3 år i rad nu, säger Friberg till Nyheter24.

Längtar du efter semester?