Steven Adler från Guns N Roses
Slash, Duff McKagan och Steven Adler år 2012. - Foto: Tony Dejak

Guns N' Roses-stjärnan Steven Adler till sjukhus

Det var under natten som det kom in ett larmsamtal – Guns N' Roses-stjärnan Steven Adler hade knivhuggit sig själv i magen. Han vårdas nu på sjukhus.


Den tidigare Guns N' Roses-trummisen Steven Adler, 54, fördes akut till sjukhus under torsdagsnatten. 

Enligt Tmz så kom det ett illavarslande larmsamtal från Adlers hem i Los Angeles – det gällde någon som hade knivhuggit sig själv i magen. När polis och ambulans kom till platsen så såg dom att det var Adler som var skadad.

Enligt källor till Tmz så har Adler inte livshotande skador, och det finns ingen som är misstänkt för något brott.

Steven Adler – längst till höger – på scen med Guns N' Roses år 2012 då de blev invalda i Rock and roll Hall of Fame. Bildkälla: AP Photo/Tony Dejak, file/TT BILD

Adler började spela med Roses redan 1985 och hann medverka på skivorna "Appetite for Destruction" och "G N' R Lies". Men 1990 fick han sparken från bandet på grund av hans eskalerande drogmissbruk.

Idag spelar han trummor i hårdrocksbandet Adler's Appetite. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.