Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Julia Sundquist, 22, är Samir Badrans nya flickvän

- 09/07/2019, 11:01 -

Linköpingstjejen Julia Sundquist, 22, är Samir Badrans nya flickvän. Paret, som har ett öppet förhållande, upplevde nyligen Marbella tillsammans.

Kärlekssagan mellan Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, tog slut i januari. Då bekräftade paret, som träffades under "Let's Dance" år 2017, att förhållandet var över. 

Sedan dess har Samir använt sig av dejtingappen Tinder för att träffa den rätta. Nyligen berättade Samir att 2000 tjejer svajpade ja på honom under en två veckors-period.

Efter uppbrottet har Samir även setts kyssa Bianca Ingrosso – något som fick Samirs ex Sigrid att se rött och Biancas gamla flört Victor Leksell att pika Samir. Mer om det kan du läsa här.

Samir har även sammankopplats med Lidköpingtjejen Cassandra, 18. Men nu har profilen en ny kvinna vid sin sida.

För en vecka sedan la Samir ut en bild på sig själv och en mystisk brunett... 

Samir Badran och Julia Sundquist
Rosévin, värme, palmer, pool – och heta känslor...Samir Badran och Julia Sundquist njuter av semestern. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

Paret njöt i solen vid en pool i Marbella, och strax stod det klart att kvinnan inte alls var så mystisk. Hon heter nämligen Julia Sundquist och är 22 år. Julia kommer ursprungligen från Linköping men bor nu i Solna, Stockholm.

"Har ett öppet förhållande"

På Instagram har Julia strax över 3 000 följare, och där uppdaterar hon ofta från sina härliga solresor och svettiga träningspass. Just att hålla sig i form tycks både Julia och Samir ha gemensamt. 

Samir kommenterar flitigt på Julias heta bilder och det haglar fina ord från profilens sida – "ouff", "fett snygg" och eld-emojis är några komplimanger som Samir ger Julia.

Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran och Julia Sundquist i Marbella. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

Efter att Samir la ut bilden på paret så exploderade hans kommentarsfält och många fans var nyfikna på hans nya tjej. För Expressen berättade Samir hur det ligger till.

”Vi har öppet förhållande. Asså vi gör vad vi vill vill men tycker om varandra”, skrev han i ett sms till tidningen.

Julia Sundquist
Till vardags jobbar Julia på Uber Eats. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

I klippet ovan kan du se mer av Julia!