Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Stenlöf möter hård kritik från Biancas fans: "Snake"

- 10/07/2019, 17:01 -

Det är efter Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos senaste poddavsnitt som Alice mött hård kritik av Biancas fans. "Du borde podda med någon annan".

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

För cirka en månad sedan fyllde de Globen med 10 000 fans och höll en "Showcast" som skulle komma at bli en pangsuccé. Och kvällen bjöd på sång, dans och hemligheter.  Bland annat bekräftades det att Bianca tillbringat en het natt tillsammans med Paradise Hotel-profilen Eric Hagberg. Detta genom en egenskickad video från Eric själv. 

Alice däremot fick enligt fansen ett par något mildare frågor, bland annat om sin relation med sin pojkvän. 

Alice Stenlöf
Alice möter hård kritik. Bildkälla: Stella Pictures

Detta har kommit att bli lite utav en snackis bland fansen, och ämnet är återkommande i tjejernas kommentarsfält. Alltså att Alice inte "bjussar" på lika mycket information som Bianca gör. 

Och efter senaste poddavsnittet gick fansen hårt mot Alice. Detta efter att tjejerna fått frågan "Vilken influenser de helst skulle vilja se avskedad". Bianca delade med sig av en rejäl sågning av Marcelo Peña medan Alice inte ville svara. 

Följarna skrev bland annat att Bianca "borde podda med någon annan" och att Alice frågar ut Bianca som en journalist. 

Biancas kommentarsfält
Kommentarerna mot Alice avlöser varandra. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Alice har ännu inte svarat på kritiken.