Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "K*t allt och alla – vill ha sex"

- 23/07/2019, 11:55 -

Det är i det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B" som entreprenören Bianca Ingrosso berättar om sina känslostormar.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, driver den hyllade podcasten “Har du sagt A får du säga B” tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf, 23.

I veckans avsnitt svarar duon på sina lyssnares frågor och hjälper dom med deras problem. Det handlar om allt från hur man dumpar en KK till att träffa nya kompisar.

En fråga som tjejerna får är från en tjej som undrar varför hon ena veckan är peppad på att skriva med olika killar bara för att några dagar senare känna sig äcklad.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B" tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kåt på allt och alla"

Bianca känner igen sig otroligt mycket i tjejens fråga då hon själv kände precis så för några år sedan.

– Nej men det där ÄR jag. Problemet kan vara att hon är som mig, väldigt hormonell och låter sina känslor styra i allt. Jag är ju verkligen sån. Jag är så känslostyrd att har jag en dålig dag så hatar jag allt och alla, säger Bianca.

Men har hon en bra vecka, ja då är det annat ljud i skällan.

– Då är jag så taggad på livet, jag är kåt på allt och alla och jag vill ha sex och jag vill äta god mat och jag vill festa och jag vill aldrig gå hem och sen nästa vecka är det helt tvärtom, säger Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar att hon är väldigt styrd av sina hormoner. Bildkälla: Stella Pictures.

"Brukar bli äcklad av allt"

Hon tipsar om att kolla upp sina p-piller och huruvida lyssnarens problem handlar om mens-cykeln eller inte.

Bianca berättar att hennes av-på pojkvän Phillipe Cohen, 28, var den första killen som hon hade sex med som hon inte blev äcklad av.

– Jag brukar bli så äcklad av liksom allt. Snopp, ställningar, bara uääck, berättar Bianca.

Hur det ligger till mellan Bianca och Phillipe idag är ännu oklart men en fnurra på tråden verkar det onekligen handla om. I början av juli avföljde de varandra på sociala medier och tycks nu leva sina liv på varsitt håll. Mer om det kan du läsa här.