Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip på Elton Johns fest –  i klänning för 75 000

- 25/07/2019, 16:26 -

Isabella Löwengrip gjorde succé när hon intog den röda mattan för att gå på Elton Johns välgörenhetsfest. Och det gjorde hon i en snuskigt dyr klänning.

I soliga Antibes på franska rivieran var det onekligen pompa och ståt under gårdagen. Då gick nämligen artisten Elton Johns årliga välgörenhetsfest av stapeln. 

Festen ägde rum på Villa Dorane, och bland gästerna fanns bland annat Victoria Silvstedt och Joan Collins. En biljett till middagen är inte gratis direkt – som Bloggbevakning tidigare har rapporterat om så kostar den billigaste 177 000 kronor. Det dyraste bordet och alternativet går loss på över 3 miljoner kronor. 

På plats under festligheterna var även den svenska bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28. Vad hon betalade för sin inbjudan vet vi inte, men strålade – det gjorde hon. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip på Elton Johns fest. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabella gjorde entré på röda mattan i en klänning designad av Carolina Herrera. Den vita spetsklänningen i bomull och polyester kostade tidigare 74 000 kronor, men finns just nu till det otroliga superpriset av 52 452 kronor (!).

Isabella Löwengrips klänning
Isabella Löwengrips klänning är just nu på rea. Vilket kap. Bildkälla: Farfetch.com.

Enligt Evening Standard så serverades gästerna bland annat Burrata och fyllda zucchiniblommor. Under auktionen så fick gästerna möjlighet att buda på allt från lyxresor till bilar och klockor. Pengarna går sedan bland annat till att stödja människor som lever med HIV. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip var på strålande humör. Bildkälla: Stella Pictures

Efter middagen och auktionen så uppträdde Coldplay-sångaren Chris Martin tillsammans med Elton John, och sedan blev det dans vid poolen fram till småtimmarna.

I klippet ovan kan du se mer från festen!

Isabella har all anledning att le – hon är nämligen nykär i miljardären Erik Selin. Här är allt du vill veta om honom!