Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge
Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge avslöjar det äckligaste hon har gjort när hon jobbat för Bianca. - Foto: Stella Pictures, Instagram

Bianca Ingrossos assistent avslöjar äckliga uppdraget

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge berättar nu om det absolut äckligaste hon har gjort under sin tid som anställd hos Bianca.


Alice Stenlöf, 23, och Bianca Ingrosso, 24, driver tillsammans podcasten "Har du sagt A får du säga B". 

Förutom poddandet så är de bägge två av Sveriges mest framstående influencers. I det senaste avsnittet av podcasten har Alices assistent Lucas Armando Feola och Biancas assistent Lovisa Worge gjort en takeover och är vikarier för tjejerna.

Lucas Armando Feola är Alice Stenlöfs assistent. Bildkälla: Instagram/armandofeola

I avsnittet får Lovisa frågan om vad det konstigaste hon har fått göra är – och det är då hon avslöjar den äckliga händelsen. 

– Jag har ingen konstig men jag har en sån som jag tror att folk tycker är konstig för det är äckligt. Bianca hade varit i Thailand och firat jul och nyår. Hon hade packat en fet väska, en sån stor väska – typ 30-kilos väska. Så hade hon packat ner fuktiga grejer. Blöta bikinis, fuktigt, sandigt – allting, berättar Lovisa och fortsätter:

– Bianca ska sälja sin lägenhet så hon ställer ner väskan i källaren. Hon packar inte upp eller någonting. Kanske fyra månader senare säger hon till mig ”Kan du snälla gå ner och hämta min väska och köra den till kemtvätten”. Hon visste om det men hade bara dragit ut på det, berättar Lovisa.

Lovisa Worge är Bianca Ingrossos assistent. Bildkälla: Instagram/lovisaworge

Kemtvätten gick på 12 000 kronor

Lovisa berättar att Bianca skämdes så mycket.

– Det var ju använda trosor och allt möjligt. Jag tar i väskan typ med tång. In i bilen, till kemtvätten. Öppnar upp väskan. Lukten var…

– Var det grön doft, frågar Lucas.

– Alltså blöta grejer efter två dagar är äckliga. Den kemtvätten var inte gratis kan jag säga, säger Lovisa.

Lovisa avslöjar att prislappen för kemtvätten gick på 10-12 000 kronor.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.