Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos beslut – därför har hon slutat med selfies

- 31/07/2019, 11:49 -

Selfiedrottningen Bianca Ingrosso har en miljon följare på Instagram. Men just nu verkar de mest få se gamla bilder på sin idol. Nu avslöjar Bianca varför.

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges största influencerprofiler. På Instagram har hon över en miljon följare, hennes podcast "Har du sagt A får du säga B" är en supersuccé, hon syns i "Wahlgrens värld" och är dessutom aktuell med sminkmärket CAIA Cosmetics.

Som influencer är det inte konstigt att ta hundratals selfies om dagen – men nu har Bianca av alla människor tagit en välbehövlig paus från den sysslan. På Instagram berättar hon mer om beslutet. 

"Jag har inte tagit en enda bild av mig själv (förutom en i Palma) på typ 7 veckor och det har varit så skönt!! Ingen press den här sommaren. Bara njuta, reflektera över livet och inte jämföra mig själv med andra", skriver Bianca till en gammal bild som hon nu lagt ut. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har tagit en paus från allt vad selfies heter. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

I kommentarsfältet får Bianca stöd från sin mamma Pernilla Wahlgren, men även från vännerna Lisa Anckarman, Hanna "Hannalicous" Friberg, Daniel Paris, Hanna Hedlund, Lisa Tellbe och Victoria Törnegren.

Bianca verkar minst sagt vara inne i en period av eftertanke. I ett inlägg som hon la ut under onsdagsmorgonen skriver hon: 

"Ta ett djupt andetag, lyssna på ljudet av vinden, havet, träden, fåglarna och bara andas in och andas ut. Låt alla negativa tankar rinna av dig och le".