Samir Badran
Samir Badran hatar kändisvärlden. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Samir Badran: "Jag hatar den här kändisvärlden"

Samir Badran har tröttnat på all yta i en vardag där kändisskap och sociala medier går före allt annat. Nu planerar han att ta bort sitt Instagramkonto, där han idag har över 600 000 följare.


Artisten och tv-profilen Samir Badran, 29, slog igenom i "Paradise Hotel" år 2013. Sedan dess har han hunnit med en hel del – tillsammans med Viktor Frisk har han tävlat i Melodifestivalen tre gånger, och i våras såg vi Samir som sidekick till Pär Lernström i "Talang". 

Hans uppbrott från ex-flickvännen Sigrid Bernson, 30, blev rejält omskrivet – precis som hans nya relation med flickvännen Julia Sundquist, 22. 

Kanske har uppmärksamheten nu blivit för mycket för Samir. På sin Instagram – där profilen har över en halv miljon följare – skrev han under söndagskvällen ett ovanligt öppenhjärtigt inlägg där han beskrev sina tankar och känslor. 

Samir Badran överväger nu att ta bort Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

"För några veckor sen bestämde jag mig att jag inom 2 år kommer ta bort mina sociala medier och börja jobba med ett normalt jobb, aldrig gjort det i hela mitt liv så vet dock inte hur det är haha. Jag hatar denna kändis/sociala medievärld och allt som har me status att göra. Varför? För att man blir dömd efter prestation och vad som visas utåt men inte för vem man är", skriver Samir bland annat. 

I kommentarsfältet möts nu Samir av mycket kärlek och fina ord från sina fans. 

"Wow, tack för att du öppnar upp dig så här mycket Samir. Jag stöttar dig alltid, oavsett vad. Lycka går före allt", skriver en person.

"Du är bäst och underbar", skriver en annan.

En annan svensk kändis som inte är så förtjust i kändis-Sverige är artisten Peg Parnevik. Nyligen berättade hon om sina erfarenheter. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!