Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Margaux Dietz kyss med Viktor Frisk väcker starka reaktioner

- 06/08/2019, 16:26

Bilden på Margaux Dietz och Viktor Frisks kyss sprids nu som en löpeld – och den intima stunden väcker starka reaktioner. Läs mer om det här på Nyheter24.

I våras gifte sig bloggaren och influencerprofilen Margeaux Dietz, 28, med sin Jacob Liebermann, 34. Paret har varit ihop i över sju år, och i april 2017 fick de sitt första barn tillsammans – sonen Arnold.

Margeaux och Jacobs förhållande verkar vara hur stabilt som helst – men efter en kyssbild så börjar nu fansen spekulera. 

Margeaux Dietz och Jacob Liebermann
Margeaux Dietz och Jacob Liebermann. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var tidigare i veckan som artisten och profilen Viktor Frisk, 24, la ut en bild på sin Instagram Story där han och Margeaux kysser varandra. Viktor och Margeaux är nära vänner sedan en tid tillbaka. 

Viktor Frisk och Margaux Dietz
Kyssen mellan Viktor Frisk och Margaux Dietz har nu satt igång en het diskussion – är det OK att kyssa en kompis om man är i ett förhållande? Bildkälla: Instagram/viktorfrisks, Bloggbevakning

I kommentarsfältet på Bloggbevakning, som under dagen skrev om den heta kyssen, så är reaktionerna minst sagt delade. 

Vissa tycker att det är helt okej att kyssa en kompis på munnen – medan andra tycker att det är något man borde hålla sig ifrån om man är i ett förhållande. 

Viktor Frisk och Margaux Dietz
Margaux Dietz och Viktor Frisk har varit vänner länge. Bildkälla: Stella Pictures.

Sajten Svenska Youtubers har också skrivit om kyssen mellan Dietz och Frisk, och enligt sajten så har den intima stunden väckt starka reaktioner i en tjejgrupp på Facebook där det diskuteras hejvilt. Mer om det kan du läsa här.