Margaux Dietz och Viktor Frisk delade en kyss
Margaux Dietz och Viktor Frisk är vänner sedan länge. Nu har deras kyssbild väckt starka reaktioner. - Foto: Stella Pictures, Instagram/viktorfrisks. Bilden är ett montage.

Margaux Dietz kyss med Viktor Frisk väcker starka reaktioner

Bilden på Margaux Dietz och Viktor Frisks kyss sprids nu som en löpeld – och den intima stunden väcker starka reaktioner. Läs mer om det här på Nyheter24.


I våras gifte sig bloggaren och influencerprofilen Margeaux Dietz, 28, med sin Jacob Liebermann, 34. Paret har varit ihop i över sju år, och i april 2017 fick de sitt första barn tillsammans – sonen Arnold.

Margeaux och Jacobs förhållande verkar vara hur stabilt som helst – men efter en kyssbild så börjar nu fansen spekulera. 

Margeaux Dietz och Jacob Liebermann. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var tidigare i veckan som artisten och profilen Viktor Frisk, 24, la ut en bild på sin Instagram Story där han och Margeaux kysser varandra. Viktor och Margeaux är nära vänner sedan en tid tillbaka. 

Kyssen mellan Viktor Frisk och Margaux Dietz har nu satt igång en het diskussion – är det OK att kyssa en kompis om man är i ett förhållande? Bildkälla: Instagram/viktorfrisks, Bloggbevakning

I kommentarsfältet på Bloggbevakning, som under dagen skrev om den heta kyssen, så är reaktionerna minst sagt delade. 

Vissa tycker att det är helt okej att kyssa en kompis på munnen – medan andra tycker att det är något man borde hålla sig ifrån om man är i ett förhållande. 

Margaux Dietz och Viktor Frisk har varit vänner länge. Bildkälla: Stella Pictures.

Sajten Svenska Youtubers har också skrivit om kyssen mellan Dietz och Frisk, och enligt sajten så har den intima stunden väckt starka reaktioner i en tjejgrupp på Facebook där det diskuteras hejvilt. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ok att kyssa en kompis?
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.