Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Penas otrohets-meddelanden avslöjade

- 08/08/2019, 16:21 -

Dokusåpaprofilen Marcelo Pena blev nyligen tillsammans med Emilia Wahlund. Men nu avslöjas det att han raggar på en annan tjej...

Tidigare i år började "Paradise Hotel"-profilen Marcelo Pena, 28, dejta Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 19. Paret bekräftade först inte att de var ihop, men den senaste tiden har de synts allt mer och mer tillsammans på sociala medier.

Nu bor paret ihop, något som Emilia avslöjade på sin Instagram-story för bara några dagar sedan, skriver Hänt.

Emilia och Marcelo
Emilia och Marcelo bor ihop. Bildkälla: Instagram/emiliawahlund

Men allt verkar inte vara guld och gröna skogar. Bloggbevakning har nämligen kommit över direktmeddelanden mellan Marcelo och en tjej som han intensivt har raggat på. 

Tjejen är inte intresserad av Marcelo eftersom han är tillsammans med Emilia – men det ser inte ut att stoppa honom.

Marcelo Pena DM
Kontot exonphspoiler2019 kom över direktmeddelanden mellan Marcelo och en annan tjej. Tjejen kontaktar sedan Emilia. Bildkälla: Bloggbevakning/Instagram/exonphspoiler2019

Marcelo föreslår bland annat att de ska ses på hans hotellrum och han skriver att han har hört att tjejen är "kåt på honom".

I konversationen frågar tjejen "Är det slut mellan er? Vad säger Emilia om det här?", varpå han svarar "Beror på vem som frågar".

Tjejen skriver sedan till Emilia och frågar om det är slut och berättar att Marcelo raggat på henne, och att döma av Emilias svar så blev hon chockad av Marcelos snedsteg.

Tidigare var Marcelo ihop med Nina Glimsell. Här kan du läsa mer om varför deras förhållande tog slut.