Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

ASAP Rockys egna ord om domen: "Jag är såklart besviken"

- 14/08/2019, 21:54 -

Idag presenterades tingsrättens beslut för fallet ASAP Rocky. Han fick villkorlig dom, medan 19-åringen fick ett skadestånd på 12 500 kronor. Nu har världsartisten skrivit med egna ord om domen på sin Instagram.

Den 5 juli 2019 häktades världsstjärnan ASAP Rocky misstänkt för en misshandel som ägde rum den 30 juni vid Hötorget i Stockholm. Tre veckor senare, den 25 juli, åtalades han för det misstänkta brottet.

Under onsdagen kom beslutet. Den fallande domen blev att han döms för misshandel och får villkorlig dom. 19-åringen yrkade på skadestånd för nästan 140 000 kronor, men det landade slutligen på 12 500 kronor.

Nu har världsartisten uttalat sig om resultatet på sin Instagram.

Bildkälla: Instagram/asaprocky
Bildkälla: Instagram/asaprocky

"Jag är såklart besviken över domen som kom idag. Jag vill säga tack igen till alla mina fans, vänner och alla som har visat kärlek under den svåra tiden. Jag fortsätter framåt. Tack till mitt team, advokater, bolag och alla som förespråkade rättvisa", skriver han på Instagram.