Torsdag 26 Maj
Stockholm

Pernilla Wahlgrens krav för att "Wahlgrens värld" ska filmas vidare

Pernilla Wahlgrens krav för att fortsätta med programmet.
Tv-stjärnans villkor för att fortsätta med showen. Foto: Marc Femenia/TT, Sören Andersson/TT

Tittarsuccén "Wahlgrens värld" kommer snart med sin sjätte säsong. Och Pernilla Wahlgren berättar i en intervju med Expressen om villkoren för att fortsätta med programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I "Wahlgrens värld" får man framförallt följa med Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, på jobb, nöjen och allt annat som händer i vardagen. 

Den 22 augusti klockan 21:00 drar programsuccéns sjätte säsong igång på Kanal 5 och Dplay.

Nu har Pernilla Wahlgren i en intervju med Expressen pratat om villkoren för att showen ska fortsätta framöver. 

"Klart vi tjänar bra"

– Det är ju bara att vi får titta och godkänna alla delar. Det måste ju kännas bra för alla inblandade. Sedan är vi helt fine med att våra bråk kommer med – för det är så livet är, säger Pernilla Wahlgren.

En annan viktig del som hon nämner är pengarna. Tv-stjärnan hymlar inte med att det blir rejält med klirr i kassan av serien.

– Vi pratar inte så mycket om pengar, men det klart att vi tjänar bra. Det tycker jag att man ska göra också om man filmar så mycket som vi gör. Det tycker jag är rimligt, säger hon.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är aktuella med den sjätte säsongen av "Wahlgrens värld". Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Tuff process

Hon tycker att det är en ansträngande process att hela tiden ha produktionsteam och kamerafolk med sig. Men samtidigt strävar hon efter att fortsätta spela in så länge som publiken uppskattar det som sänds ut. 

– Fördelarna är lätt att rabbla upp, för vi får så mycket kärlek och uppskattning från alla håll och kanter. Nackdelarna är väl när man kör på i för högt tempo. Men nu har vi haft ledigt under hela sommaren – så nu längtar jag efter vårt kamerateam. Ibland känns det dock som att man är filmad dygnet runt, men vi börjar bli vana, säger hon. 

Kärlekslivet

Pernilla Wahlgren öppnar också upp sig om kärlekslivet. Hon menar att hon inte träffar någon för stunden och trivs väldigt bra som det är. 

– Händer det så händer det, jag dejtar inte aktivt. Den tiden jag är ledig spenderar jag med min familj och mina vänner. Men dyker det upp någon trevlig person, så absolut kan det hända. Men du kommer inte hitta mig på Tinder, säger hon till Expressen med ett litet skratt.

Mer nyheter: Bianca Ingrosso om drogerna: ”Ser galen ut”

Ska du se nästa säsong?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

GES avslutar på Cirkus

Publicerades: 1 timme sedan

Noah Cyrus talar ut om missbruket

Publicerades: 2 timmar sedan

De gästar "Lotta på Liseberg"

Publicerades: 2 timmar sedan

Madonna kräver ändring av vapenlagarna

Publicerades: 3 timmar sedan

Seriebok hyllar "Weird Al" Yankovic

Publicerades: 3 timmar sedan

Sällsynt aboriginsk konst återbördas

Publicerades: idag 08:13