Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om drogerna: ”Ser galen ut”

- 13/08/2019, 16:38

En hel del rykten florerar kring influencern Bianca Ingrosso. Vi har hört allt från att hon har legat med ASAP Rocky till att hon tar stora mängder droger. Nu berättar Bianca sanningen om drogryktena.

Nyligen florerade ryktet att Bianca Ingrosso har haft sex med ASAP Rocky, eller Rakim Mayers som han egentligen heter  som satt häktad misstänkt för misshandel i Sverige under ett par omtumlande veckor tidigare i sommar. 

Bianca berättar för Nyheter24 att den största nackdelen med att vara en offentlig person är just ryktena som skapas och sprids. 

– Det kan kännas tråkigt att folk skriver det ena och det andra, för jag är så mån om att bli omtyckt, säger Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrosso
Det florerar en hel del rykten kring influencern Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Hon säger att den mest felaktiga bilden som folk har av henne är att hon tar droger. 

– Det är jag fruktansvärt irriterad på för jag är så emot droger och jag har aldrig tagit droger. Och det finns så många som tar droger i den här stan och jag är inte en av dem, säger Bianca. 

”Ser galen ut” 

Bianca tycker att drogryktena och sexryktet om ASAP Rocky är de värsta som har spridits om henne. 

– Det värsta är folk som påstår sig ha sett mig ta droger, då vet jag inte vad de har sett. Jag ser ju väldigt galen ut när jag är peppad. Jag kan ju dricka en kopp kaffe och bli hysterisk. Så när jag då också dricker alkohol kan jag få höra att jag ser övertaggad ut, säger Bianca.  

Se hela Nyheter24:s intervju med Bianca Ingrosso i klippet ovan! 

Tror du att Bianca Ingrosso tar droger?