Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför förbjuder Bianca Ingrosso assistenten Lovisa att skaffa podd

- 20/08/2019, 10:48 -

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf är tillbaka med ett sista poddavsnitt där de sammanfattar sin sommar samt berättar om varför de nu väljer att lägga ned podden "Alice och Bianca – säger du A får du säga B".

Det har varit en intensiv sommar för Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf. Bianca gjorde därför valet att pausa alla sina sociala medier och berättar nu varför hon inte synts till på varken Youtube, Instagram eller i podden. 

– Jag har bara behövt vara för mig själv och ta det lugnt.  Bästa valet jag gjort var även att inte åka till Way out west, berättar hon. 

– Jag har börjat äcklats lite av sociala medier under sommaren. Allt känns så överdrivet och det är som en tävling där folk blir kåta på uppmärksamhet, tillägger hon. 

Men fansen har inte uppskattat pausen lika mycket. I tjejernas kommentarsfält på Instagram har det haglat frågor om vart podden tagit vägen – vilket gjorde att Alice och Bianca slutligen valde att släppa ett sista avsnitt där de förklarar allt. 

– Vi vill sluta på topp. Vi vill inte köra ned podden på ett ställe där den inte ska vara. Det finns en tid och plats för allt, berättar Alice. 

Bianca Ingrosso
"Det skulle inte se bra ut", säger Bianca Ingrosso om att assistenten Lovisa skulle skaffa podd. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Vi känner bara att vår vänskap och liv är viktigare än podden, trots att detta är otroligt svårt att göra, fyller Bianca i.  

Men i samma veva som Bianca och Alice berättar om att de själva lägger ned podden så nämner Alice att hon tycker att deras assistenter Lucas Armando Feola och Lovisa Worge borde starta en podd. Men då satte Bianca snabbt ned foten. 

Lovisa Worge
Lovisa Worge. Bildkälla: Lovisa Worge Instagram

– Nej jag har sagt till Lovisa att jag drar gränsen där. Ska hon skaffa en podd så kan hon inte arbeta för mig, utan då får vi vara vänner istället – inte kollegor. Jag tycker inte att det ser bra ut. Jag tar mitt arbete på fullaste allvar och då kan jag inte ha en assistent som har en podcast, berättar hon. 

– Lovisa tar sitt jobb på fullaste allvar så hon tog det bra, avslutar Bianca. 

Hade du velat höra en podd med Lucas och Lovisa?