Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso avslöjar kravet i sängen. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso om intima problemet – avslöjar kravet i sängen

Bianca Ingrosso avslöjar nu de intima detaljerna och alla de steg hon går igenom för att lukta gott "där nere".


Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23 har tagit beslutet att lägga ner sin omåttligt populära podcast "Har du sagt A får du säga B". Podden har varit en av Sveriges mest lyssnade och för många fans kom nog beslutet som en rejäl chock.

I podden förklarar Alice att de vill sluta på topp, och Bianca säger att deras vänskap är viktigare än podden.

Och slutar på topp gör powerduon onekligen – innan de lägger ner podden så bjuder de sina lyssnare på ett fullmatat avsnitt – och som vanligt är det högt i tak när tjejerna avverkar det ena ämnet efter det andra.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso lägger nu ner sin populära podcast. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice berättar om en speciell händelse som hon blev vittne till på nattklubben Kallis på Gotland i somras. En kille och en tjej dansade väldigt intimt med varandra – och innan Alice visste ordet av så såg hon hur han började tillfredsställa henne under trosorna.

– De kör liksom in full action inför hela Kallis. Alla såg detta och vissa filmade. Nej, Bianca det kryper i hela kroppen när jag tänker tillbaka på det, säger Alice i podden.

Alice och Bianca skämtar sedan om hur hans fingrar måste ha luktat efteråt...

Bianca Ingrosso berättar nu de intima detaljerna. Bildkälla: Stella Pictures

"Det här har jag alltid i trosan"

– Alltså vänta, kan vi alla tjejer bara enas om att – jag går inte ut utan intimservetter, jag har alltid trosskydd i trosan och sen har jag alltid sprejat deosprej. Det är som deodorant för underlivet. Du luktar fräscht i typ ett dygn efter, oavsett hur mycket du dansar eller inte, säger Bianca.

Och vankas det rajtantajtan mellan lakanen har Bianca ett tips till.

– Då tar du bara av det här trosskyddet så att själva trosan är fräsch och sen tar du för säkerhets skull lite intimservetter ifall någon ska gå ner på dig. Alltså det finns inget bättre än att vara fräsch där nere, säger Bianca och förklarar vidare att det för henne att handlar om att vara “kåt på sig själv”.

– Om jag känner mig ofräsch kan jag inte vara wild, säger Bianca vidare i podden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.