Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña om Bianca Ingrosso: "Tror hon har en crush mig"

- 27/08/2019, 12:16

PH-aktuelle Marcelo Peña svarar upp efter Bianca Ingrossos attack på hans kvinnosyn. "Bianca om du vill ha en dejt med mig så är jag ledig", säger Marcelo till Nyheter24.

Det var i podden "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" som Bianca Ingrosso, 24, gick till hård attack mot Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 29. Hon sa bland annat att Marcelo borde avskedas som influencer och att han hade en skev kvinnosyn, vilket vi skrev om här!

"Vill du ha en dejt med mig så är jag ledig"

När Nyheter24 träffade Marcelo på Paradise Hotels pressträff så svarade han upp på Biancas påhopp.

– Bianca om du vill ha en dejt med mig så är jag ledig, vi kan ta det på fredag. Fredagar är bra dagar. Jag tror att hon har en liten crush på mig, säger han till Nyheter24.

Marcelo menar på att han och Bianca har träffats några gånger tidigare och att det då har varit bra stämning mellan dem.

– Då har hon varit jättesnäll och trevlig mot mig, jag har varit likadan, säger han.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gick till attack mot Marcelo Peña I podden Alice och Bianca – säger du A får du säga B. Bildkälla: Stella pictures

"Jag tror att hon verkligen skulle digga mig"

Samtidigt passade PH-profilen på att skicka iväg en liten flirt till Bianca.

– Ge mig en halvtimme med henne så tror jag att hon skulle ändra uppfattning helt. Jag tror att hon verkligen skulle digga mig och det kanske blir en liten flirt, vem vet?, säger han.

Han fortsätter:

– Hämta Bianca så tror jag att det kan uppstå kemi mellan oss faktiskt. 

Marcelo Peña
Marcelo Peña vill ha en dejt med Bianca Ingrosso. Bildkälla: Jessica Gow/TT
Tror du att Marcelo har någon chans på Bianca?