Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos nya besked: "Jag är tillbaka, bitches”

- 23/08/2019, 13:27 -

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har lagt ner sin podcast – men det betyder inte att Bianca försvinner helt från radarn. Nu berättar hon om sina nya planer.

Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, har lagt ner sin podcast “Har du sagt A får du säga B”. Nyheten kom som en chock för deras fans, och det hela följdes av spekulationer huruvida Alice och Bianca inte var vänner längre.

Men så är inte fallet. De bestämde sig helt enkelt att sluta på topp, och för Bianca grundar sig beslutet mycket i att hon har tröttnat på att vara så privat. Något hon i slutändan inte klarar av. Under sommaren har hon därför tagit en välbehövlig paus. 

– Jag har trivts väldigt bra med att inte vara offentlig på begäran, säger Bianca i sin nya video på Youtube.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har lagt ner sin populära podcast. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu är det istället dags för ett nytt blad i Biancas liv, något som hon nu väljer att berätta om. Bianca kommer i höst att synas i både “Wahlgrens värld” och “Talang”. Men hon har även annat i görningen. 

– Nu när podden är över så kommer jag att fokusera mycket mer på Youtube, eftersom jag nu bara finns på Instagram och Youtube, berättar Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har njutit av att vara totalt ledig. Bildkälla: Stella Pictures

Hon har dessutom bestämt sig för vad hon kommer att bjuda på för videos på Youtube.

– Just nu tittar jag ut över mitt kök och det är så jävla snyggt ni fattar inte. Och här vill jag liksom lära mig att baka, laga mer mat. Jag vill verkligen göra mer bakvideos också, jag tycker att det är så härligt att kolla på, säger Bianca och fortsätter med en hälsning till sina fans:

– I’m back, bitches! Jag älskar er så fruktansvärt mycket och ni betyder så sjukt mycket för mig, säger hon i videon.

Härligt!