Bella Hadid före och efter operationerna
Bella Hadid chockade omvärlden med sitt nya ansikte. - Foto: Stella Pictures

Fansen i chock efter bilderna på Bella Hadids nya ansikte

Supermodellen Bella Hadid visade upp ett helt nytt ansikte på röda mattan. Och fansen tappade minst sagt hakan – vad är det för ingrepp den 22-åriga modellen har gjort? Läs mer och se bilderna här.


I flera år har det ryktats att supermodellen Bella Hadid, 22, har genomgått ett gäng skönhetsingrepp. Det ska bland annat handla om en näsoperation, Botox och fillers.

– Hon drog ner på stan med pappas kreditkort och är nu helt oigenkännlig, har en källa tidigare berättat för US Magazine, skriver brittiska Express.

Bella själv har alltid förnekat att hon har gjort några ingrepp, och i en intervju med InStyle gav hon sin syn på saken. 

– Folk tror att jag har gjort massa operatoner. Men vet du vad? Vi kan skanna mitt ansikte. Jag är rädd för att ha fillers i mina läppar. Jag skulle inte vilja förstöra mitt ansikte, sa hon förra sommaren. 

Bella Hadid år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Ryktas om ansiktslyft

Men efter att hon tillsammans med systern Gigi Hadid, 24, fotograferades på röda mattan under VMA-galan tidigare i veckan så har ryktena dragit igång igen. 

Instagramkontot Celebface har över en miljon följare, och fokuserar allra mest på att jämföra före och efter-bilder på kändisar. Och de nya bilderna på Bella har onekligen fått följarna att tappa hakan. 

Bella Hadid har förändrats en hel del genom åren. Bildkälla: Instagram/celebface

Några av kommentarerna lyder: 

"Bella var så vacker...Nu ser hon ut som en 42-åring. Hennes operationer försämrar hennes utseende"

"Jag undrar vad hon har gjort med sina ögon. Hennes ögon var så vackra som de var innan. Det gör mig så ledsen att hon inte såg sin naturliga skönhet".

"Hur mår Bellas näsa?"

"Bella kan inte le på grund av alla operationer"

"Jag finner inte ord"

"Hon börjar se ut som Melania Trump med ögonbrynslyftet"

"Gud det här är så sorgligt, de var så vackra innan".

Bella Hadids ögonbryn har på ett mystiskt sätt lyft sig ett par centimeter...Bildkälla: Stella Pictures.

Det spekuleras även vilt i kommentarsfältet om det är så att Bella har opererat sina ögonlock eller om det är ett helt ansiktslyft som ligger bakom hennes nya utseende där ögonbrynen är betydligt mycket högre upp än tidigare.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!