Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar
Maria Montazami säger att det finns en skvallerfru i Svenska Hollywoodfruar - Foto: Naina Helén Jåma / TT

Maria Montazami: "Vi har en skvaller-kärring bland oss"

Maria Montazami är återigen en av fruarna i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. När Nyheter24 träffade profilen på NENT:s höstpresentation som berättade hon att det finns en skvallerfru bland dem – som orsakar både kaos och drama.


Äntligen har en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar dragit igång och vi kommer återigen få följa Maria Montazami, Gunilla Persson, Siv Cotton, Åsa Vesterlund och Elena Belle i vardagen – som präglas av lyx och flärd.

När Nyheter24 träffade Maria Montazami på NENT:s höstpresentation vid Grand Hotel i Stockholm, så berättade hon att vi har en liten annorlunda säsong att se fram emot.

– Nu är det lite mer chill. Vi kan prata om saker, vi kan skratta, men vi kan ändå bråka och kanske reda ut saker som vi kanske har ifrågasatt när det gäller varandra, säger Montazami till Nyheter24.

Men det som verkligen är i fokus denna säsong är att det är mer skvaller än någonsin. Detta beror enligt Maria på en specifik fru.

– Det är jättemycket skvaller, onödigt skvaller. Jag är inte den som skvallrar. Jag tror att vi har en skvallerfru, men jag kan inte säga vem, säger Montazami.

Vi kan förvänta oss en annorlunda säsong av Svenska Hollywoodfruar. Naina Helén Jåma / TT

"Skvaller-kärring"

Detta kommer leda till att väldigt många känslosamma stunder blossar upp i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar.

– Nu när jag tänker efter så är det den här skvaller-kärringen är nog den som ligger bakom allting som har hänt den här säsongen. Vi har alla ifrågasatt väldigt mycket, säger Montazami.

Och när Montazami frågan om vem hon kommer bäst överens med bland fruarna så svarar hon Åsa, Gunilla och Elena. Kanske ett tecken på vilken fru som står för allt skvaller.

Det är ju väldigt mycket lyx och flärd i programmet, vad gör du för att lyxa till det lite extra i vardagen?

– Det kan vara att gå på manikyr eller pedikyr. Att gå på en penis-facial, det är nog det sista jag kommer att göra. Inget sådant konstigt håller jag på med. Jag kan bli jätteglad över att köpa två jättedyra vinglas och bjuda över grannen och ta ett glas champagne. 

Vad var det senaste dyra inköpet?

– Det var en blå Chanel-väska. Jag har sagt att när man väl inhandlar en väska med färg då har man en kollektion som man kan vara ganska stolt över.

Dyraste restaurangnotan någonsin?

– Jag vet faktiskt inte. Det bästa är ju att det inte är jag som betalar, så ni får fråga Kameron den frågan.

Vad brukar folk skriva till dig på Instagram?

– Jag tycker folk är ganska schysta. Ibland är det någon som skriver: "Maria du är ful". Och går jag in och tittar på den personens profil så är det ofta noll bilder, noll följare. Det är bara någon som vill vara elak, ett nättroll.

Nästan alla fruar var på plats under NENT:s höstpresentation. Bildkälla: Naina Helén Jåma / TT

Svenska Hollywoodfruar sänds på TV3 och Viafree.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!