Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carolina Gynning om tuffa ingreppet: "Stor som en apelsin"

- 11/09/2019, 13:52

I podden "Gynning & Berg hittar sig själva". berättar Carolina Gynning om en knöl hon hittade vid midjan under sommaren. "Som en jävla fotboll i midjan", säger Gynning.

Under sommaren fann tv-profilen Carolina Gynning, 40, en mystisk knöl vid midjan – något hon avslöjade i podcasten "Gynning & Berg hittar sig själva". 

– Jag trodde att den var lika stor som typ en mandel, nöt eller dadel, men den var stor som en apelsin istället, sa Gynning då.

Profilen valde då att operera bort knölen, men fick därefter ett stort blåmärke på samma ställe. I tron om att märket skulle försvinna så uppstod det mer problem istället. 

Komplikationer på Ibiza

Efter ett träningspass under en semester på Ibiza så kände Gynning att det var något som inte stod rätt till.

– Sedan började det successivt fyllas vätska där. När jag, barnen och Victor skulle åka till Ibiza så hade jag en hel tennisboll med vätska i stället, säger hon i podden.

"Stor som en jävla fotboll i midjan"

Väl där gick Gynning till den lokala läkaren och visade upp ännu en stor knöl – vad som verkar vara en konsekvens av operationen. Den var stor ”som en jävla fotboll i midjan” och var fylld med vätska som läckte.

Tv-profilen ville själv sticka hål på knölen men tvekade. Istället väntade hon och visade upp den läskiga knölen för en läkare i Sverige.

– Så när jag kom tillbaka så sa han verkligen, ”oj!”. Då hade den faktiskt till och med gått ner lite. Jag gick med någonting som till och med en läkare sa ”oj” till. Då är det ganska stort, säger Gynning.

Hon ska nu vara helt återställd. Däremot har Gynning fått ett ärr där knölen satt.

Carolina Gynning
Carolina Gynning fick en otäck knöl vid midjan. Bildkälla: Stella pictures
Lyssnar du på Gynnings podd?