Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips resa med Erik Selin – här är bilderna

- 14/09/2019, 19:59 -

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip är sedan juli tillsammans med miljardären Erik Selin. Även om paret har träffats i drygt två månader har Löwengrip avvaktat med att visa upp den nya kärleken – fram till nu.

Kärlekslivet för bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har inte varit lätt det senaste året. I november 2018 gjorde hon och numera ex-pojkvännen Hampus Jarlbo, 29, slut under dramatiska former, en situation du kan läsa allt om här

Det skulle dröja drygt ett halvår innan bloggerskan skulle offentliggöra ytterligare ett förhållande. Det visade sig då vara fastighetsmiljardären Erik Selin, 51, som fick hennes hjärta att slå dubbla slag. 

Nu är paret på en resa i Nairobi, Kenya, och Isabella visar äntligen upp pojkvännen. 

Resa med stiftelse  

Det var under onsdagen som Isabella och Erik landade på afrikansk mark, en resa som inte främst handlar om kärlek. Istället är Isabella där med sin stiftelse "Isabella Löwengrip Foundation" för att träffa lokala kvinnliga entreprenörer från organisationen "Hand in hand".  

bloggen skriver Isabella hur den första dagen i Nairobi kändes:

"Det blev en lång dag och jag var slut i huvudet efter 12 timmar på fältet. Känslorna är blandade. Även intrycken. Det är i snitt bättre än vad jag trodde innan. De allra flesta barn går i skolan. Kvinnorna är starka, envisa, har ett enormt självförtroende, hjälps åt."

Visar upp pojkvännen för första gången 

Utöver att Isabella för första gången är i Nairobi är det också första gången som hon visar upp pojkvännen Erik på Instagram och på bloggen:

Isabella Löwengrip och Erik Selin
Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip
Isabella Löwengrip och Erik Selin
Bildkälla: Instagram/isabellalöwengrip

Smygdejt i Sant Tropez

Isabella och Erik blev första gången sedda med varandra hand i hand under en semester i Sant Tropez i juli. Detta var bara två månader efter att Erik och hans exfru Jennie Marsell, 46, skickat in sin skilsmässoansökan. 

När Erik inte är på resor med Isabella spenderar han sin tid med att driva fastighetsmogulen Balder. Enligt Expressen är han god för 22 miljarder kronor.

Läs även: Allt du vill veta om Isabella Löwengrips pojkvän Erik Selin

Är du i ett förhållande?