Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Margaux Dietz giftermål godkänns inte – tack vare Ebba Busch Thor

- 22/09/2019, 14:28 -

Influencern Margaux Dietz gifte sig i april med kärleken Jacob Liebermann – med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor som vigselförrättare. Fast var bröllopet verkligen på riktigt?

Bröllopet mellan influencern och tidigare "Let's Dance"-deltagaren Margaux Dietz, 28, och livskamraten Jacob Liebermann, 34, var mycket uppmärksammat. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om ceremonin som hölls på Hesselby slott i Stockholm – med ingen mindre än Ebba Busch Thor (KD) i rollen som vigselförrättare.

Bröllopet godkänns inte

Men efter en intervju som Dagens Nyheter gjort med influencern kommer det fram att giftermålet inte är officiellt godkänt. 

Anledningen uppges vara att Ebba Busch Thor inte har rätt att utföra vigslar. 

Men Margaux Dietz verkar inte bry sig särskilt mycket om den saken – hon tycker inte att det gör något att bröllopet inte finns på papper. 

– Många av våra kompisar gör så, man har bröllopet med någon som man vill ska hålla i ceremonin och sedan går man till Stadshuset efteråt. Det är inga konstigheter för oss. Ceremonin är det viktiga, säger hon till DN.

"Det var kö hela sommaren"

På frågan om paret är gifta eller inte ger influencern ett något tvetydigt svar.

– Ja. Eller vi är inte registrerade som gifta, men snart, säger hon.

Margaux Dietz fortsätter sedan med att berätta om att paret planerar att besöka Stockholms Stadshus för att få bröllopet godkänt på pappret. 

Men det verkar inte vara någon brådska. 

Hon säger att det är så många som gift sig i sommar och att paret inte haft tid. 

– Det var kö hela sommaren. Men vi ska gå dit, säger Margaux Dietz till DN. 

Läs mer: Här är Hollywoodstjärnorna som har barn med svenskar 
Läs mer: Bianca Ingrosso svarar efter kritiken: "Jag ser ut så"