Här är årets Bachelortjejer – som slåss om två killars hjärtan

Dubbla bachelors är något som aldrig tidigare förekommit i programmets historia, varken i Sverige eller utomlands.


Den 7 oktober är det säsongsstart för svenska Bachelor. Den nya säsongen beskrivs som den mest dramatiska hittills. Årets stora twist är att Simon Hermansson, 29, inte är ensam ungkarl i leken. Nu presenteras tjejerna som ska dejta både honom och överraskningen Felix.

Dubbla bachelors är något som aldrig tidigare förekommit i programmets historia, varken i Sverige eller utomlands. Vare sig Simon eller tjejerna hade någon aning om vad som väntade när de reste ner till Sydafrika för inspelningarna och reaktionerna blev starka när Felix gjorde entré, skriver Cmore. 

– Många tjejer blev glada för de såg att deras chanser att hitta kärleken plötsligt hade fördubblats medan andra blev helt snurriga av att ha två härliga singelkillar att dejta. Och när de båda killarna sedan blev intresserade av samma tjejer började det verkligen slå gnistor, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

En annan stor nyhet med årets säsong är att programledaren Malin Stenbäck fanns på plats i Sydafrika under hela inspelningen där hon bland annat medverkar vid alla rosceremonier.

Nu presenteras alla tjejer som är med i årets historiska upplaga av Bachelor Sverige.

Isabella Larka, 30 år, Umeå

Isabella är uppvuxen på västkusten, men bor sedan två år tillbaka i Umeå. Just nu pluggar hon affärsutveckling men hennes största passion i livet är dans och hon ägnar sig åt det så fort hon får chansen.

Emilia Strand, 28 år, Ytterhogdal

Emilia är uppvuxen i en liten by i Härjedalen och beskriver sig som en riktig skogstjej. Hon drömmer om att hitta en partner som får henne att skratta tills hon kiknar.

Emmy Rönning, 25 år, Falun

Emmy är en sprallig dalkulla med mycket humor och energi. Hon är en kreativ själ som älskar att sjunga, dansa och fotografera.

Isabella Englund, 27 år, Stockholm

Isabella är en glad och positiv tjej, som älskar sin vardag som småbarnsmamma. Hon är nu redo att slå sig till ro i Sverige efter många år utomlands. Det enda som saknas i hennes liv är den stora kärleken.

Alexandra Andersson, 29 år, Uppsala

Alexandra är en nyfiken tjej med skinn på näsan som aldrig tackar nej till ett äventyr. När hon inte jobbar med sitt företag ägnar hon sig gärna åt träning och att umgås med vänner.

Ithzia Solis, 32 år, Värnamo

Ithzia är en glad och sprallig tjej som föddes i Mexiko men flyttade till Sverige för fem år sedan. Dans är hennes största passion. Hon är en känslomänniska som syns och hörs mycket och alltid har nära till skratt.

Hannah Forsdahl, 25 år, Göteborg

Djurälskaren Hannah är en energisk tjej som arbetar på djursjukhus och har hållit på med truppgymnastik i 17 år. Hon drömmer om att hitta en trygg famn och så småningom skaffa familj.

Jessica Stonegård, 34, Stockholm

Hälsingetös som flyttade till Stockholm för tolv år sedan. Jessica är en tjej med stort hjärta som värnar om sina nära och kära. Hon ställer alltid upp om någon behöver det!

Anna Haraldsson, 29 år, Malmö

Anna är uppvuxen i Värmland men flyttade därifrån efter gymnasiet för att resa runt och jobba utomlands i några år. Idag bor och pluggar hon i Malmö. 

Anna Hillgren, 27 år, Gävle

Hästtjejen Anna är född och uppvuxen i Gävle där hon idag jobbar som projektsamordnare. På fritiden tävlar hon i hästhoppning och hon har alltid nära till skratt.

Amanda Koskela, 26 år, Berlin/Farsta

Globetrottern Amanda har rest mycket och bott i bland annat New York, Sydney och Berlin. I framtiden drömmer hon dock om att slå sig till ro och skaffa familj här hemma i Sverige.

Isabelle Flodman, 31 år, Örebro

Isabelle är utåtriktad, positiv och ser alltid det ljusa i livet. Efter flera år utomlands flyttade hon tillbaka till Sverige och tog sin examen i kulturgeografi. Idag bor hon i Örebro tillsammans med sin son.

Elin Göransson, 24 år, Göteborg

Elin är en glad och spontan tjej med tydliga mål i livet. Hon har hållit på med konståkning i elva år och har alltid varit lite extra svag för hockeykillar – inte konstigt att Simon faller henne i smaken!

Emilia Björklund, 27 år, Stockholm

Emilia är en flirtig och glad tjej som alltid är på språng. Hon beskriver sig som oförutsägbar och rolig. Hon har alltid gått sin egen väg och är lite av en ensamvarg, men har numera hundvalpen Rocky vid sin sida

Beatrice Sjöholm, 28 år, Oknö

Beatrice är en positiv och driven tjej med siktet inställt på att hitta sin stora kärlek. Hon arbetar som socionom och tillbringar gärna fritiden i sin stuga på en ö, där hon älskar att springa längs vattnet. 

Johanna Ohlsson, 28 år, Stockholm

Johanna är tjejen som tidigare matchat med Simon på Tinder och som hoppas kunna ta flörten vidare. Hon kommer ursprungligen från Dalarna, men bor nu i Stockholm med sin lilla hund

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play och kl 21.00 i Sjuan. Programmet har säsongsstart måndagen den 7 oktober.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna ställa upp i Bachelor?
Tack för din röst!