Marcelo Pena och Camilla Skalleberg
Marcelo Pena öppnar upp sig om sin realtion till Camilla Skalleberg. - Foto: Stella pictures

Marcelo Peña om Camilla Skallebergs kärlek:”Jag får panik”

Dokusåpa-hunken Marcelo Peña får tjejerna att falla pladask inne i Paradise Hotel-huset. Och en som verkligen föll som en fura redan första veckan var Camilla Skalleberg. För Nyheter24 berättar Marcelo hur deras relation ser ut i dag.


Årets Paradise Hotel har redan kommit att bli en av de mest urflippade säsongerna någonsin med massor av dramatik, svek och sex. 

Deltagaren Camilla Skalleberg gjorde ett starkt intryck redan första veckan – främst på grund av hennes starka känslor för Marcelo Peña. 

– Jag tycker verkligen om dig. Och skulle uppskatta om du inte gjorde någonting med någon annan, sa Camilla snabbt till Marcelo som inte riktigt besvarade hennes känslor. 

”Gräver ner mig i soffan”

När Nyheter24 träffar Marcelo Peña på en pressträff för nya programmet Live Date berättar han att han blev chockad över Camillas beteende när han väl fick se avsnitten. 

– Jag visste inte att det var så där grovt. När jag var inne på Paradise Hotel tyckte jag Camilla var go, hon är söt. Jag såg inte riktigt det jag ser på tv nu. Jag får ju panik. Jag gräver ner mig i soffan. Förlåt Camilla men det är verkligen grovt, säger Marcelo. 

Marcelo blev rejält chockad när han insåg hur starka Camillas känslor var. Bildkälla: Stella pictures 

”En chock”

Marcelo berättar att han dagligen får frågor om hur han orkade med Camilla. 

– Där inne såg jag ju bara det som hon sa personligen till mig. Men det hon sa om mig runtomkring visste jag ju inte om. Jag får ju lite av en chock alltså. Jag visste inte att jag kunde få tjejer att bli så kära på att göra ingenting, säger Marcelo. 

”Tycker lite synd om henne”

Han berättar även att han vet att Camilla har haft det tufft nu när Paradise Hotel har börjat sändas på tv.  

– Hon trodde väl inte riktigt att de där sidorna skulle synas. Även fast det är hon liksom, det är ju tv. Jag tycker lite synd om henne, men man får ju stå sina kast. Som man bäddar får man ligga, säger han. 

Camilla Skalleberg fick snabbt känslor för Marcelo Peña inne i Paradise Hotel-huset. Bildkälla: Stella pictures 

”Fortfarande lite känslor”

Enligt Marcelo har han och Camilla en bra relation i dag – som vänner. 

– Vi är inget kärlekspar, inte alls. Jag tror att hon fortfarande har lite känslor för mig. Men vi båda har ändå gått vidare. 

Se Nyheter24:s intervju med Marcelo Peña i klippet ovan!

Programmet Live Date har premiär måndag 23 september LIVE 19:00 exklusivt på Viafree.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.