Kylie Jenner har lagts in på sjukhus.
Kylie Jenner har lagts in på sjukhus. - Foto: Rich Fury/TT, Pixabay

Kylie Jenner till sjukhus – läkare kan inte bekräfta varför

Den hyfsat nyblivna mamman Kylie Jenner, 22, är enligt uppgifter inlagd på sjukhus efter en tids sjukdom. Anledningen är dock oklar, eftersom att läkarna inte funnit orsaken till hennes mående.


Världsberömda modellen och entreprenören Kylie Jenner har blivit inlagd på sjukhus i Los Angeles.

Enligt TMZ ska 22-åringen ha mått dåligt i flera dagar, följt av ett starkt illamående. Det sistnämnda var vad som till slut fick henne att uppsöka professionell vård.

Kylie Jenner. Bildkälla: Charles Sykes

"Sjuk tio gånger oftare nu"

Kylie är mamma till 1-årige Stormi, varpå Kylie själv misstänker att hon blivit smittad av sin dotter. Detta då hon publicerade en bild på Instagram med en insjuknad Stormi och en fråga till sina följare som löd:

"Jag blir sjuk tio gånger oftare nu när jag är mamma. Föräldrar... Stämmer det här för er också?"

Läkarna kan inte bekräfta

Men vad som är orsaken till hennes mående är det inget som läkare har kunnat bekräfta. Enligt källor till TMZ så jobbar de dock hårt med att ta reda på varför.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.