Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip: "Jag började med tabletterna i november"

- 27/09/2019, 12:19 -

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip berättar att hon började med tabletterna i november förra året – men nu har hon fått i uppgift att lägga tabletterna på hyllan.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har minst sagt varit omskriven den här veckan. Tidningen Expressen har granskat influencerprofilen och det var inte direkt smickrande uppgifter som avslöjades då. Det handlade bland annat om fejkad statistik, uppblåsta siffror och missnöjda kunder.

Isabella själv har valt att varken kommentera eller bemöta Expressens avslöjande. Detta trots att hennes kommentarsfält på Instagram fylls av frågor om bluffsiffrorna.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip började ta tabletterna i november förra året. Bildkälla: Stella Pictures.

Berättar om problemen

Isabella lever ett hektiskt liv med mycket möten och flygresor. I sin blogg skriver hon nu om sin nya utmaning. Nämligen att försöka dra ner på tempot något till vardags.

"Jag har fått i uppgift att inte jobba tills 23-00 och sedan slockna av insomningstabletter utan faktiskt varva ner och låta kroppen bli trött", skriver Isabella och berättar vidare att hon började med insomningstabletterna i november förra året.

Under sommarens semester så tog hon ett uppehåll från tabletterna men när vardagen gjorde sig påmind så drabbades hon återigen av sömnproblem.

"Det låter så enkelt att varva ner men problemet i det här är att jag vill jobba all vaken tid. Och att hitta något som är lika roligt är svårt när man är själv hemma. Men nu gör jag alltså ett försök för sömnens skull", skriver Isabella i sin blogg.

Vi hoppas att hon snart mår bättre!