Söndag 18 Apr
Stockholm

Efter avslöjandet: Isabella Löwengrip ställer in viktiga middagen

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip ställer in galamiddag efter alla avslöjanden. Foto: TT

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip går minst sagt igenom en jobbig period just nu. Efter avslöjandet om att hennes företag varit nära konkurs ställer hon nu in en planerad galamiddag för sin stiftelse Isabella Löwengrip foundation.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra veckan gick bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, ut med vad hon kallade ”sitt modigaste inlägg någonsin”. 

Hon skrev om sina många misslyckanden när det kommer till affärer. Den personliga och blottande texten kom bara några dagar efter att tidningen Expressen granskat bloggerskans affärer i sömmarna. 

Nära en konkurs

Det avslöjades då bland annat både bluffsiffror och missnöjda samarbetspartners. Expressen avslöjade även att Isabellas viktigaste bolag Löwengrip Beauty varit nära att gå i konkurs. 

"Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig", skrev Isabella efter avslöjandet på sin blogg.

Ställer in galamiddag 

Efter alla dessa avslöjanden ställer nu Löwengrip in en planerad galamiddag som skulle hållits för hennes stiftelse Isabella Löwengrip Foundation. 

Middagen skulle ha ägt rum på lyxiga Djursholmspalatset Villa Pauli i Stockholm den 21 oktober. Men på grund av alla problem den senaste tiden väljer alltså Löwengrip att ställa in den. 

Isabella Löwengrip
Förra året utsågs Löwengrip till näringslivets mäktigaste kvinnor, men sen dess har det gått utför. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

"Kommer inte dö av situationen"

Anledningen är att Löwengrip inte vill att stiftelsens syfte ska få fel fokus på sig och därför skjuter hon upp lanseringen den, skriver Expressen. 

”Just nu är jag tacksam över många år med mental träning, när livet prövas så har jag mentala verktyg att luta mig tillbaka mot. Jag kommer inte dö av situationen. Barnen och jag kommer inte hamna på gatan. Det värsta som kan hända är inte på den nivån så när man hårdrar det får man perspektiv”, skriver Löwengrip i bloggen.

Isabella Löwengrip har ju en ny kärlek i sitt liv – och det är ingen mindre än fastighetsmiljardären Erik Selin, 51. Vill du läsa mer om Isabellas känslor för den nya pojkvännen kan du göra det här! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela