Mans-Zelmerlow-berattar-om-heta-brollopsnatten-med-Ciara-Janson
Måns Zelmerlöw berättar om heta bröllopsnatten med Ciara Janson - Foto: Instagram/carolaofficiell, Naina Helén Jåma/TT, Instagram/ciarajzelmerlow

Måns Zelmerlöw berättar om heta bröllopsnatten med Ciara Janson

För drygt två månader sedan sa Måns Zelmerlöw och Ciara Janson "ja" till varandra. Men det roliga tog inte slut där, nu berättar Måns om den heta bröllopsnatten som följde ceremonin...


I början av september gifte sig Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw med varandra efter drygt två år som förlovade. På vackra Kroatien sa paret till slut "ja" – och efter det var det dags för barnförbjudet. Bland annat ska sexleksaker ha skickats runt mellan borden.

I en intervju med Aftonbladet avslöjar nu Måns mer detaljer om bröllopsfesten, och framförallt om den heta bröllopsnatten som följde...

Mycket bråk  

I intervjun öppnar Måns upp sig om hur de första månaderna som gift har varit, och det är en passionerad historia.  

– Jag har aldrig bråkat förut i något förhållande och nu är det mycket bråk. Men jag tror att det är viktigt för oss för då rensar vi luften och älskar varandra ännu mer efter det, förklarar han för Aftonbladet. 

Måns fortsätter och förklarar att det mest är småsaker som paret tjafsar om. Han tror egentligen det bottnar i att de är så lika varandra.

Bildkälla: Instagram/carolaofficiell

Alkoholen flödade  

Starka känslor och passion verkar det även ha blivit mycket av på Måns och Ciaras bröllopsnatt. Vissa saker satte dock käppar i hjulet:

– Vi kramades absolut på natten men vi slutade också vid 05 på morgonen och så skulle vi upp till en tidig brunch morgonen efter, säger Måns till Aftonbladet. 

Natten efter ska paret dock ha kompenserat:

– Då var vi nyktrare, förklarar han för Aftonbladet.

Läs även: Måns Zelmerlöw berättade om otroheten för Ciara Janson

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.