Söndag 18 Apr
Stockholm

Så firade Isabella Löwengrip sin födelsedag: "Gråtfärdig"

Isabella Blondinbella Löwengrip
Isabella Löwengrip fyllde 29 år igår. Foto: Lars Pehrson / SvD / TT , Stella Pictures

Isabella Löwengrip har fyllt 29 år. Trots den turbulenta tiden så hade bloggaren och entreprenören en härlig födelsedag med både tårta, Champagne och fina presenter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår vankades det födelsedag för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip som fyllde 29 år. De senaste veckorna har varit omtumlande för profilen. Efter tidningen Expressens granskning av Isabellas affärer framkom uppgifter om fejkad statistisk, missnöjda kunder och bluffsiffror.

Kort därefter gick Isabella själv ut och berättade om sina misslyckade affärer. Hon ställde in sin satsning i USA och lyxvåningen som hon hyr i New York sägs upp till årsskiftet. Även en planerad galamiddag för Isabellas stiftelse fick stoppas.

"Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort. En liten del av mig vill dra täcket över huvudet för alltid men en större del vill aldrig ge upp", skrev hon bland annat i sin blogg när skandalen briserade.

Firade med vänner och kollegor

Trots den tuffa tiden så hade Isabella en fantastisk födelsedag. I sin blogg berättar hon om den mysiga måndagen. På morgonen fick hon teckningar i födelsedagspresent från sina barn Sally och Gillis. 

Under dagen överraskades hon sedan av två vänner med en Champagnelunch. Under eftermiddagen blev hon uppvaktad av sina kollegor med tårta och sång. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip fyllde 29 år igår. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabellas kusin överraskade dessutom Isabella med en kram och mintpastiller.

"Jag blir gråtfärdig när jag skriver om det nu. Jag är verkligen så rörd över att ha dessa fina, starka människor runt mig. De står kvar trots att de blåser", skriver Isabella i sin blogg.

Hur hon uppvaktades av pojkvännen Erik Selin vet vi ännu inte – men vi gissar att det var något riktigt romantiskt! 

Här kan du läsa mer om Isabellas pojkvän – miljardären Erik Selin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela