Tisdag 20 Apr
Stockholm

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen syns till på samma restauranger

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen valde för några månader sedan att gå isär och avsluta sin relation. Men på frågan om de fortfarande dejtade svarade Bianca kryptiskt på pressträffen av wahlgrens värld. Nu har de börjat hänga på samma restauranger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det råder fortfarande en del förvirring kring vad som egentligen hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Efter att det varit fram och tillbaka, gjort slut ett par gånger för att sedan blivit tillsammans igen så har de för ett par månader sedan avföljt varandra på Instagram och syns inte tillsammans på sociala medier. 

Phillipe Cohen
Phillipe Cohen. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Bianca syns arbeta hårt med sitt sminkmärke CAIA, Wahlgrens värld, sina sociala medier samt umgås med sina vänner och sin assistent Lovisa Worge. Hon är just nu även i full färd med att spela in Talang Sverige där hon sitter i juryn. 

Men konstant så lyser Phillipe med sin frånvaro. 

Det man kan se är att Phillipe och Bianca fortfarande inte följer varandra på Instagram. Läget är inte heller förändrat för vännerna Lovisa Worge, Alice Stenlöf och  Melina Criborn som inte börjar följa Phillipe på nytt sedan paret gjorde slut. 

Phillipe följer dock fortfarande Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren samt Melinas make Jacob Criborn. 

Phillipe har även gått från en låst profil till en öppen, vilket gör att vem som helst kan gå in och kolla i hans Instagramflöde. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Men det Bianca och Phillipes nyfikna följare kunnat se är att Phillipe under den senaste veckan ätit X antal gånger på restaurangen Nybrogatan 38 och hamburgerastaurangen BAP. Nån dag senare var Bianca på Nybrogatan 38 tillsammans med sitt sällskap, ganska exakt den tiden som Phillipe brukar hänga där. 

Hon har även synts till på BAP med Wahlgrens värld-teamet. 

Tidigare har Bianca avslöjat att hon under deras tidigare break ups suttit på restaurangen Grodan på eftermiddagarna tillsammans med sina vänner – enbart för att kunna spina på Phillipe när han gått hem från jobbet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela