Sophie-Elise-angrar-rumpforstoringen
Sophie Elise ångrar rumpförstoringen - Foto: Instagram/sophieelise

Youtube-stjärnan ångrar rumpförstoringen: "Wake-up call"

När den norska Youtube-stjärnan Sophie Elise var 19 år gammal åkte hon till Turkiet för att genomföra en rump-operation. Idag, drygt fem år senare, ångrar hon ingreppet och vill ta bort fettet. Men det har visat sig vara lättare sagt än gjort.


Den norska Youtubeprofilen och sångerskan Sophie Elise var bara 19 år gammal när hon la sig under kniven för att förstora rumpan

Innan operationen, som heter "brazilian buttlift", gjorde hon ingen större research. Istället lät hon priset styra var hon skulle genomföra ingreppet, vilket blev en klinik i Turkiet. 

Med åren har Sophie Elise kommit att ångra beslutet. Därför vill hon nu ta bort fettet från rumpan, och varna andra från att ta liknande beslut utan ordentlig eftertanke.  

Bildkälla: Instagram/sophieelise

Vill inte ha så stor rumpa som gammal  

En brazilian buttlift, eller rumpförstoring som svenska plastkirurger kallar det, innebär oftast att fett sugs från olika delar av kroppen för att sedan injiceras i rumpan. 

Det var alltså detta ingrepp som Sophie Elise gjorde som 19-åringen. 

Bildkälla: Instagram/sophieelise

Men mycket kan förändras på fem år. Idag är youtube-stjärnan 24 år och har kommit att ändra sin bild av vad som är snyggt och inte. 

"Jag opererade mig när jag var 19-20 år gammal och tänkte inte på konsekvenserna och tanken på att jag skulle ha samma rumpa som 50-åring slog mig inte alls. Så jag drog ner till Turkiet för att operera mig för det var ju ”billigt och bra", skriver hon på sin blogg

Hon fortsätter:

"Det här kanske är ett litet ”wake up call” för alla som funderar på att operera sig för så billigt som möjligt".

Bildkälla: Instagram/sophieelise

Kan inte återgå till ursprunglig storlek 

Därför vill hon nu förminska rumpan för att återgå till sitt ursprungliga utseende. Men det är lättare sagt än gjort. 

Efter gedigen research har hon bestämt sig för att genomföra en rumpförminskning hos en erkänd kirurg i Los Angeles.

Hon har dock fått det förklarat för sig att hennes rumpa troligtvis aldrig kommer kunna gå tillbaka till sitt naturliga utseende. 

Detta då kliniken i Turkiet gjorde ett så pass dåligt jobb. Hennes rumpa kommer dock kunna bli något mindre.

Känd från svensk musikvideo 

2017 medverkade Sophie Elise i Joakim Lundells låt "Only human". Idag har hon över 400 000 följare på Instagram och bloggen. 

Läs även: Andrea, 22, har gjort fler än 15 skönhetsingrepp – vill se ut som Barbie

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort någon skönhetsoperation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.