Desirée Nilssons flört med Isabella Löwengrips ex Hampus Jarlbo

- 28/10/2019, 14:03

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo gjorde slut förra året. Idag är Isabella tillsammans med miljardären Erik Selin – och Hampus, ja han blir uppvaktad av bloggerskan Desirée "Dessie" Nilsson.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, var tidigare tillsammans med skåningen Hampus Jarlbo, 29. Paret gick skilda vägar år 2018 och sedan dess har Isabella ett nytt kex vid sin sida. Sedan i somras har hon nämligen dejtat fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

Isabella har den senaste månaden gått igenom en tuff tid där hon öppet berättat om sina misslyckade affärer. Hon har fått ställa in sin satsning i USA och drömvåningen i New York är även den uppsagd. Nu väntar även en försäljning av Isabellas enorma lyxvilla på Lidingö i Stockholm. 

Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin hand i hand under en resa till Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Under den motiga perioden har hon fått stöd från pojkvännen Erik, som bor i Göteborg.

"Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om", skrev hon nyligen i sin blogg.

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip
Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip gjorde slut förra året. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Isabellas ex-pojkvän Hampus verkar inte hänga läpp för det. Han har nämligen vad som bäst kan benämnas som en liten fling med bloggaren Desirée "Dessie" Nilsson, 25.

Dessie
Desirée "Dessie" Nilsson. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram skriver nämligen Hampus och Dessie flitigt till varandra i kommentarsfälten, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma. 

Under en bild på Hampus kommenterar Dessie "finis" följt av hjärtemojis, och i en annan kommentar kallar hon Hampus för "babe".

Hampus Jarlbo och Dessie
Dessie och Hampus Jarlbo skriver öppet till varandra på Instagram. Bildkälla: Bloggbevakning