Torsdag 28 Okt
Stockholm

Nina Glimsell: "Därför var jag med i årets Paradise Hotel"

Nina Glimsell valde av ren impuls att åka till Paradise Hotel direkt efter att hon och exet Marcelo Peña hade gjort slut. Men vad var den egentliga anledningen till att hon åkte?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ja, det är få som undgått att årets säsong av Paradise Hotel blivit en riktig succésäsong. 

En av delarna tittarna fått följa är relationen mellan Marcelo Peña och ex-flickvännen Nina Glimsell. Det före detta paret träffades under förrförra säsongen av PH. Efter det var de tillsammans i ett år tills Marcelo bestämde sig för att vara med i en ny säsong (denna). Vilket gjorde att det tog slut mellan profilerna.

Och de hade alltså inte träffat på varandra efter att han åkt för att spela in. 

Men vad var det egentligen som fick Nina att åka efter?  Den frågan valde nyligen Smail Alihodzic att fråga i Studio Paradise.

Nina och Marcelo i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

– När vi var ifrån varandra så hade vi ju ingen chans att prata. Så vi hade ju inte fått något riktigt avslut. Jag tackade nej först men sen kände jag mig så himla stark och tänkte att vad tusan jag kör. Så åkte jag dit och tänkte att jag inte åker dit för hans skull. Men det blev väldigt annorlunda när jag väl kom dit då jag var så instabil i mina känslor, vilket bara blev värre, berättar Nina. 

Hela avsnittet hittar du på Viafree där programmet visas varje onsdag.

Ser du Paradise Hotel i år?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela