Måndag 10 Maj
Stockholm

Benjamin Ingrossos syrliga ord om flirten med Zara Larsson

Det var för ett par veckor sedan som Zara Larsson gav en väldigt flirtig invit till Benjamin Ingrosso. – En våt jävla dröm, sa hon då. Nu har Benjamin uttalat sig på nytt om det hela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Tidigare i år tog det slut mellan Zara Larsson, 21, och Brian Whittaker, 20 efter att de varit tillsammans i ett par år. Paret träffades efter att Zara efterlyst Birain på Twitter genom att dela en bild på honom tillsammans med texten "Vem är du, vart bor du och hur gillar du dina ägg?".

Nyheter24 skrev i samband med uppbrottet allt du behöver veta om vad som hände.

Zara har hittills haft fulle rull med att åka omkring på turné. Men tid fört flirtande – det finns det alltid. 

För drygt en vecka sedan publicerade Zara en video som var en hälsning till Benjamin Ingrosso

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso, alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så att man ska vakna varje dag och han bara: ”Jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost”. Och man bara: ”Eh, ursäkta var är mozzarellan?”. Och han bara: ”Den är här, den är här bredvid”, säger hon i videon på sin Instagram.

Zara taggade Benjamin i videon och ställde frågan "ska vi bli tillsammans"."Vi kör", svarade Benjamin.

Benjamin och Zara tycktes ha en fling. Men nu låter Benjamin annorlunda. Bildkälla: Stella Pictures

Men när Nöjesbladet träffade honom på releasekalas av boken ”Ett himla liv” på Scalateatern i Stockholm, då lät Benjamin något mer obekväm. 

– Alltså vi är bara vänner. Jag har inte gjort någonting. Jag har inte tackat ja eller nej, sa han kort med ett skratt till reportern. 

–  Det hon har sagt har hon sagt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela