Bianca-Ingrosso-berattar-att-hon-inte-ar-singel
Bianca Ingrosso berättar att hon inte är singel - Foto: Instagram/biancaingrosso, Instagram/flippcohen

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om sin relationsstatus

Bianca Ingrossos kärleksliv har minst sagt varit en stormig historia. I flera år har hon haft en av-och-på relation med Phillipe Cohen. Den senaste tiden har Bianca dock varit anmärkningsvärt tyst om sin relationsstatus – fram tills nu.


Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relationsstatus har länge varit något oklar. 

Efter att paret för några månader sedan gick isär har de båda avföljt varandra på sociala medier. De har inte heller synts till med varandra. 

På en pressträff för "Wahlgrens värld" svarade Bianca dock kryptiskt på om hon var singel eller inte. 

Förvirringen har helt enkelt varit total – fram tills nu. I en intervju med Nöjesbladet avslöjar influencer hur det egentligen ligger till med sitt civilstånd.

Instagram/flippcohen

Hjärtekrossad

Bianca och Phillipes duster har utspelat sig både på sociala medier och framför tv-kameran. 

I säsong fem av den populära tv-serien "Wahlgrens värld" fick man se hur paret återigen gjorde slut, och hur en hjärtekrossad Bianca försökte hantera den nya vardagen. 

Sedan dess har influencern varit märkbart tyst om relationsstatusen, fram tills nu. I en intervju med Nöjesbladet avslöjar hon plötsligt hur det ligger till – att hon inte är singel. 

"Komplicerat"

På frågan om Bianca är singel svarar hon följande till Nöjesbladet:

– Nej. Men det är komplicerat. Jag har bestämt mig för att inte prata om det.

Hon är också kryptisk med hur länge hon har haft sällskap:

– Haha! Det har jag alltid haft men det är bara det att allt är lite upp och ner. Jag vet inte om det kommer lösas, men jag hoppas det.

Det finns dock ett krux. Bianca vill nämligen inte avslöja om det är Phillipe som hon är tillsammans med. Vissa frågor tycks alltså förbli obesvarade ett tag till...

Läs även: Här är allting som hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du singel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.