Bianca Ingrosso med assistenten Lovisa Worge och Lucas
Lovisa Worge och Lucas vill ha en podcast – men Bianca säger blankt nej. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos hot till Lovisa Worge: "Då sparkar jag dig"

Det var under en middag som Bianca Ingrosso satte hårt mot hårt – och sköt ner Lovisa Worges förslag. – Då jobbar inte du för mig längre. Jag menar det, säger Bianca i vloggen.


I mitten av augusti meddelade influencerprofilerna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, att de bestämt sig för att lägga ner sin hyllade podcast "Har du sagt A får du säga B".

I det sista avsnittet så sa Alice att hon tycker att Biancas assistent Lovisa Worge och Alices assistent Lucas Armando Feola borde starta en podcast tillsammans. Det blev då ett blankt nej från Bianca.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso drev tidigare podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

– Nej jag har sagt till Lovisa att jag drar gränsen där. Ska hon skaffa en podd så kan hon inte arbeta för mig, utan då får vi vara vänner istället – inte kollegor. Jag tycker inte att det ser bra ut. Jag tar mitt arbete på fullaste allvar och då kan jag inte ha en assistent som har en podcast, sa Bianca.

Bianca berättade då att Lovisa tog Biancas beslut bra.

"Det är helt sinnessjukt"

Men Lovisa och Lucas har fortfarande inte lagt ner tanken på en podcast. I en vlogg som Bianca la ut under helgen får tittarna följa med under en middag med Bianca, Lovisa och Lucas. Ännu en gång försöker Lovisa och Lucas att övertala Bianca att de ska få göra en podcast.

– Jag har sagt – gör ni två en podd, då slutar du, säger Bianca i vloggen.

– Det är helt sinnessjukt, svarar Lovisa.

– Nej då sparkar jag dig, säger Bianca och fortsätter:

– Dom här två vill ha en podd. Och jag har sagt om Lovisa, min assistent, har en podd med Alices assistent Lucas – då jobbar inte du för mig längre. Jag menar det, säger Bianca.

Lucas och Lovisa vill göra en pod ihop – men Bianca säger tvärnej. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Hon förklarar att hon vill dom väl och att hon vill att de ska tjäna massa pengar.

– Jag låter Lovisa vara influencer, är inte det nog?, säger Bianca.

– Det här är skandal, svarar Lucas skämtsamt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.