Måndag 19 Apr
Stockholm

Rapstjärnan T.I kontrollerar att hans dotter inte har sex

T.I och Deyjah Harris
T.I kontrollerar att hans dotter Deyjah Harris är "oskuld". Foto: Stella Pictures, Instagram

Varje år tar rapstjärnan T.I med sig sin 18-åriga dotter Deyjah Harris till gynekologen. Där undersöks hon för att säkerställa att hon fortfarande inte har haft sex. Nu möts T.I av massiv kritik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rapstjärnan T.I, 39, tar med sin 18-åriga dotter Deyjah Harris till gynekologen en gång varje år för att säkerställa att hon inte har haft sex. Det berättar han i podcasten "Ladies Like Us".

– Jag skulle säga att hennes mödomshinna är intakt. Varje år dagen efter hennes födelsedag så åker vi till gynekologen, säger han i podcasten.

Deyjah Harris
T.I tar med sin 18-åriga dotter Deyjah Harris till gynekologen varje år för att säkerställa att hon inte har haft sex. Bildkälla: Instagram/princess_of_da_south

T.I och hans fru Tiny, 44, har även sonen King, 15, tillsammans. I familjen realityserie på VH1 så berättade King i somras att han är sexuellt aktivt – och det är minsann helt okej för T.I.

– Det är annorlunda för killar än för tjejer. Det är Guds ärliga sanning. Jag tror inte att det finns någon pappa där ute som kommer säga emot, sa han då, skriver Daily Mail.

Rapstjärnan T.I och Tiny
Rapstjärnan T.I med sin fru Tiny. Bildkälla: Stella Pictures

Den som har hängt med i sexualundervisningen vet att det inte existerar en mödomshinna. Det går heller inte att kontrollera om någon har haft sex eller inte – mer om det kan du läsa på Umo.

På Twitter har T.I mötts av kritik för sitt sjukliga beteende, några kommentarer lyder:

"Förnedrande och sjukt som fan"

"Det här är vidrigt och kontrollerande"

"Det här är bortom besatthet"

"Alla, och främst män då, måste släppa det här konceptet om oskulder, mödomshinna och renhet. Det är gammeldags. Att vara "oskuld" är påhittat. Det existerar inte. Håll käften"

"Du lär din dotter att hennes kropp inte är hennes. Gör inte så"

Deyjah Harris har själv inte kommenterat sin pappas beteende, men på Twitter har hon gillat flera tweets som kallar honom för "sjuk" och "äcklig".

Deyjah Harris
Några av de tweets som Deyjah Harris har gillat. Bildkälla: Twitter
Kommentera
Kopiera länk
Dela