Söndag 18 Apr
Stockholm

Anna Book lägger ner: "Det har tagit stopp"

Anna Book lägger ner sin blogg
Anna Book lägger ner sin blogg och sin Instagram. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Artisten Anna Book berättar nu om beslutet. Hon har valt att lägga ner både sin blogg och sin Instagram. I ett sista blogginlägg berättar hon om anledningen till att hon nu försvinner från sociala medier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Anna Book, 49, har länge bloggat och varit en flitig användare av Instagram. Men för en månad sedan hände något. Anna slutade uppdatera sin blogg och hennes Instagramkonto var plötsligt spårlöst försvunnet.

Många av Annas läsare har hört av sig till henne och undrat varför hon "försvunnit". Nu väljer Anna i ett sista blogginlägg att berätta om varför hon nu lägger ner bloggen och vänder Instagram ryggen.

"Jag tycker inte det känns fint längre. Kul skulle det absolut vara, för jag gillar det verkligen. Men det känns inte fint nu, och det är en stark känsla som jag inte kan bortse från", skriver Anna.

Anna Book
Anna Book lägger ner sin blogg och har stängt ner sitt Instagramkonto. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna berättar även att hon inte har någon inspiration eller lust till att blogga, och det rådande klimatet med näthat har inte heller gjort det enkelt för Anna.

"Så, jag KÄNNER helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv längre. Det har tagit stopp just nu. Och så är det bara med den saken. Rätt odramatiskt och okomplicerat", skriver Anna.

Hon riktar även ett tack till sina trogna följare och läsare.

Anna om framtiden

Nu ska satsa Anna fokusera mer på musiken, och den 15 november släpper hon sin jullåt "Ett julkort ifrån dig".

"Jag fortsätter att jobba med musiken i lugn takt och i kreativ miljö helt utan direkta mål och måsten. Det finns mycket jag vill göra och som jag brinner för. Men jag vill det inte längre till vilket pris som helst", skriver hon vidare i bloggen.

Anna Book
Nu satsar Anna på sin musik. Bildkälla: Stella Pictures.


Kommentera
Kopiera länk
Dela