Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lojsan Wallin svarar på kritiken efter uttalandet: "För min egen skull"

- 08/11/2019, 21:29 -

Podcasten "Måndagsvibe" som Hanna "Hannalicious" Friberg har tillsammans med Lovisa "Lojsan" Wallin fick stark kritik under veckan efter ett uttalande från Lojsan, vilket deras lyssnare reagerade starkt på. Nu har hon svarat på kritiken.

Influencern Lovisa "Lojsan" Wallin har tillsammans med sin influencerkollega Hanna "Hannalicious" Friberg en podcast vid namn "Måndagsvibe".

I den diskuteras olika ämnen varje vecka, men denna vecka reagerade lyssnarna starkt på flertalet av deras uttalanden, något som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Ger svar på tal

Ett av dessa uttalanden var ett svar på en fråga om sex, där Lojsan gav rådet att ställa upp på sex med sin partner trots att man kanske inte är så sugen, med anledning att hålla sexlivet spännande.

Nu har hon valt att svara på kritiken i en story på Instagram:

"Gällande att jag skulle bidra till tjatsex gör mig bara ledsen. Det är inte ALLS vad jag säger", skriver hon i storyn med förtydligande punkter på vad hon påstår sig mena med sitt uttalande.

Bildkälla: Instagram/lojsanwallin
Bildkälla: Instagram/lojsanwallin
Bildkälla: Instagram/lojsanwallin
Bildkälla: Instagram/lojsanwallin
Tycker du att Lojsan svarade rätt på kritiken?